Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Estrella La Caro Jordan fc
433 Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
55% Spel op eigen helft 45%
4 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 19
zwak Schieten slecht
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Bravo rent richting de bal. Novello onderschept slim de pass. Novello passt de bal in één keer door. Reyes rent richting de bal. Reyes haalt uit met een fantastische trap. Mackenna bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Estrella La Caro - Jordan fc 1:0

13e minuut.
Prats passt de bal met de wreef. Reyes bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyes passt de bal met de wreef. Garcés bereikt de bal nog maar net als eerste. Garcés draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Saba kopt de bal weg. Cárdenas is nu in balbezit. Cárdenas met een sublieme pass. Grez is nu in balbezit. Grez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Carcuro bereikt de bal nog maar net als eerste. Saba onderschept slim de pass. Saba passt de bal zonder na te denken. Cárdenas rent richting de bal. Cárdenas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Cárdenas passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Grez de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Abarca. Grez raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Cárdenas komt bij de bal en schiet. Roldán maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Estrella La Caro - Jordan fc 1:1

38e minuut.
Urrejola is nu in balbezit. Urrejola passt de bal in één keer door. Lobos geeft een lange en hoge pass. Lorca is nu in balbezit. Lorca haalt uit met een fantastische trap. Roldán probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Estrella La Caro 55%, Jordan fc 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Estrella La Caro - Jordan fc 1:1

47e minuut.
Domínguez geeft de bal voor. Inworp. Saba met de inworp. Cárdenas is nu in balbezit. Cárdenas geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Lobos is nu in balbezit. Lobos passt de bal met de wreef. Domínguez geeft een lange en hoge pass. Garcés heeft problemen om de bal te vangen. Garcés geeft een hoge lob. Mackenna probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Estrella La Caro 55%, Jordan fc 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Estrella La Caro - Jordan fc 1:1