Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Simon FC RAPTOR FC
Normal Tactiek 442
50% Balbezit 50%
38% Spel op eigen helft 62%
13 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 18.6
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Oviedo kopt de bal weg. Campos rent richting de bal. Campos passt de bal in één keer door. Gallo rent richting de bal. Gallo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Simon FC - RAPTOR FC 1:0

13e minuut.
Troyano probeert naar een medespeler te passen. Ramis rent richting de bal. Ramis speelt de bal door. Jara bereikt de bal nog maar net als eerste. Jara schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Troyano raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Forlán komt het veld opgelopen.

19e minuut.
Campos rent richting de bal. Campos passt de bal zonder na te denken. Ilabaca rent richting de bal. Ilabaca haalt uit met een fantastische trap. Oviedo probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Baca geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ramis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ilabaca is nu in balbezit. Ilabaca draait met de bal, schiet en ... Verdugo bokst de bal weg. Gallo is nu in balbezit. Gallo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Simon FC - RAPTOR FC 2:0

44e minuut.
Ramis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Forlán rent richting de bal. Forlán geeft de bal voor. Jara bereikt de bal nog maar net als eerste. Jara schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Simon FC 37%, RAPTOR FC 63%.
Simon FC - RAPTOR FC 2:0

46e minuut.
Lavados passt de bal zonder na te denken. Montaldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Montaldo geeft een lange en hoge pass. Ilabaca is nu in balbezit. Ilabaca geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Simon FC - RAPTOR FC 3:0

54e minuut.
Forlán is nu in balbezit. Azócar verovert de bal door een tackle van achteren. Lavados speelt de bal door. Achondo rent richting de bal. Achondo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gallo met de inworp. Daar is Ilabaca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ilabaca geeft de bal voor. Ramis geeft de bal voor. Verdugo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Mansilla geeft de bal voor. Giraldo geeft een lange en hoge pass. Lavados bereikt de bal nog maar net als eerste. Lavados haalt uit met een fantastische trap. Achondo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Daar is Giraldo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lavados probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Gallo met een snelle inworp. Ilabaca geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Simon FC 38%, RAPTOR FC 62%.
Simon FC - RAPTOR FC 3:0