Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Maipú FC egans fc
Normal Tactiek 433
45% Balbezit 55%
50% Spel op eigen helft 50%
16 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 17.6
poor Schieten poor
weak Passen hopeless
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Prieto geeft de bal voor. Riera is nu in balbezit. Luksic onderschept slim de pass. Daar is Luksic, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Luksic draait met de bal, schiet en ... Mosquera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Quilodrán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Maipú FC - egans fc 1:0

3e minuut.
Carrillo onderschept slim de pass. Carrillo geeft een hoge lob. Echeverría rent richting de bal. Echeverría schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Maipú FC - egans fc 1:1

5e minuut.
Klungelig pakt Saldivia de bal. Cabezón is nu in balbezit. Alister verovert de bal door een tackle van achteren. Luksic onderschept slim de pass. Luksic schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Loyola is nu in balbezit. Saldivia verovert de bal door een tackle van achteren. Saldivia met een sublieme pass. Daar is Echeverría, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Echeverría haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

13e minuut.
Quilodrán rent richting de bal. Luksic bereikt de bal nog maar net als eerste. Quilodrán is nu in balbezit. Cabezón onderschept slim de pass. Cabezón schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Mosquera trapt de bal weg van het doel. Loyola kopt de bal weg. Cabezón bereikt de bal nog maar net als eerste. Luksic is nu in balbezit. Luksic schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Maipú FC - egans fc 2:1

20e minuut.
Alister controleert de bal met de borst. Loyola is nu in balbezit. Loyola geeft de bal voor. Cabezón is nu in balbezit. Cabezón probeert naar een medespeler te passen.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Mayos passt de bal in één keer door. Cabezón met een sublieme pass. Iñiguez met een sublieme pass. Luksic rent richting de bal. Luksic draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Puerta verovert de bal door een tackle van achteren. Puerta probeert naar een medespeler te passen. Luksic bereikt de bal nog maar net als eerste. Luksic draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Vidaurren geeft de bal voor. Prieto probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Echeverría bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanco is nu in balbezit. Blanco schiet op doel. De la Barra bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Maipú FC - egans fc 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maipú FC 44%, egans fc 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Maipú FC - egans fc 2:2

56e minuut.
Aylwin geeft de bal voor. Saldivia probeert de bal aan de voet te houden. Cabezón speelt de bal door. Puerta bereikt de bal nog maar net als eerste. Puerta geeft een lange en hoge pass. Mosquera bokst de bal weg. Luksic rent richting de bal. Luksic draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Maipú FC - egans fc 3:2

64e minuut.
Echeverría verovert de bal door een tackle van achteren. Echeverría geeft een hoge lob. Klungelig pakt Prieto de bal. Blanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanco haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Prieto rent richting de bal. Alister met een sublieme pass. Aylwin bereikt de bal nog maar net als eerste. Echeverría onderschept slim de pass. Echeverría draait met de bal, schiet en ... De la Barra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Luksic rent richting de bal. Quilodrán rent richting de bal. Luksic onderschept slim de pass. Luksic schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Mondaca met een sublieme pass. Mayos is nu in balbezit. Mayos passt de bal in één keer door. Luksic is nu in balbezit. Luksic haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maipú FC 56%, egans fc 44%.
Maipú FC - egans fc 3:2