Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Simon FC Santa Sasha
Normal Tactiek 352 Ofensivo
48% Balbezit 52%
65% Spel op eigen helft 35%
2 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 27.4
slecht Schieten redelijk
waardeloos Passen zwak
hopeloos Verdedigen zwak


2e minuut.
Neculqueo passt de bal in één keer door. Flores is nu in balbezit. Becerra bereikt de bal nog maar net als eerste. Flores onderschept slim de pass. Flores schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Bunster is nu in balbezit. Flores bereikt de bal nog maar net als eerste. Flores passt de bal in één keer door. Bunster rent richting de bal. Bunster draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Brandino rent richting de bal. Brandino passt de bal in één keer door. Flores rent richting de bal. Flores schiet op doel. Hormazábal probeert de bal aan de voet te houden. Leyton probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Leyton probeert naar een medespeler te passen. Jara kopt de bal weg. Lorie probeert de bal aan de voet te houden. Ilabaca is nu in balbezit. Ilabaca draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Brandino rent richting de bal. Bunster is nu in balbezit. Brandino met een sublieme pass. Flores rent richting de bal. Flores schiet op doel. Leyton probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Simon FC - Santa Sasha 0:1

45e minuut.
De la Fuente probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ilabaca bereikt de bal nog maar net als eerste. Andino begaat een overtreding. Andino krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Simon FC 63%, Santa Sasha 37%.
Simon FC - Santa Sasha 0:1

54e minuut.
Brandino speelt de bal door. Andino heeft problemen om de bal te vangen. Andino speelt de bal door. Flores bereikt de bal nog maar net als eerste. Flores schiet op doel. De bal raakt de paal.

57e minuut.
Neculqueo controleert de bal met de borst. Neculqueo geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Brandino de bal onder controle te krijgen. Flores rent richting de bal. Flores haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Klungelig pakt De la Fuente de bal. De la Fuente probeert naar een medespeler te passen. Lorie is nu in balbezit. Jara onderschept slim de pass. Jara schiet op doel. Rentería probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Camiroaga komt het veld opgelopen.

80e minuut.
De la Fuente is nu in balbezit. De la Fuente geeft een hoge lob. Sanhueza rent richting de bal. Bunster verovert de bal door een tackle van achteren. Bunster draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Brandino is nu in balbezit. Flores rent richting de bal. Forlán rent richting de bal. Brandino onderschept slim de pass. Brandino haalt uit met een fantastische trap. Leyton kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Simon FC 66%, Santa Sasha 34%.
Simon FC - Santa Sasha 0:1