Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Messianikos F.C. RealHastaMorir
Normal Tactiek 442
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
9 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.2 gemiddelde waardering 22.5
matig Schieten zwak
slecht Passen zwak
zwak Verdedigen zwak


1e minuut.
Araneda onderschept slim de pass. Cordero bereikt de bal nog maar net als eerste. Cordero passt de bal zonder na te denken. Martí bereikt de bal nog maar net als eerste. Martí haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Liñán kopt de bal weg. Martí bereikt de bal nog maar net als eerste. Martí passt de bal met de wreef. Cordero is nu in balbezit. Cordero schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Villaseñor onderschept slim de pass. Abusleme rent richting de bal. Villaseñor onderschept slim de pass. Villaseñor schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Messianikos F.C. - RealHastaMorir 1:0

13e minuut.
Arriaza bereikt de bal nog maar net als eerste. Arriaza passt de bal met de wreef. Rentería geeft de bal voor. Muzzio rent richting de bal. Muzzio schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Tudor zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Villaseñor bereikt de bal nog maar net als eerste. Liñán bereikt de bal nog maar net als eerste. Villaseñor rent richting de bal. Villaseñor draait met de bal, schiet en ... Sierra verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Muzzio bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Martí is nu in balbezit. Martí met een sublieme pass. Cordero is nu in balbezit. Cordero haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Messianikos F.C. - RealHastaMorir 1:1

36e minuut.
Tudor bereikt de bal nog maar net als eerste. Tudor geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Mackenna de bal. Muzzio is nu in balbezit. Muzzio schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Arriaza met een sublieme pass. Araneda bereikt de bal nog maar net als eerste. Araneda geeft de bal voor. Martí geeft een hoge lob. Cordero springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Messianikos F.C. 53%, RealHastaMorir 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Messianikos F.C. - RealHastaMorir 1:1

51e minuut.
Arriaza met een sublieme pass. Martí is nu in balbezit. Sande tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Martí is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Velez neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Noguera met een sublieme pass. Muzzio bereikt de bal nog maar net als eerste. Abusleme legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Muzzio is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Villaseñor legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Messianikos F.C. 40%, RealHastaMorir 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Messianikos F.C. - RealHastaMorir 1:1