Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Jolyn Garreros FC
Attack Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
46% Spel op eigen helft 54%
7 Doelpogingen 6
4 Overtredingen 3
3 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 19
average Schieten poor
poor Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen poor


7e minuut.
Sepúlveda passt de bal zonder na te denken. Brito bereikt de bal nog maar net als eerste. Brito passt de bal zonder na te denken. Vega is nu in balbezit. Vega haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Lepe bereikt de bal nog maar net als eerste. Lepe probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Losada de bal onder controle te krijgen. Omar is nu in balbezit. Omar schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Torreblanco rent richting de bal. Torreblanco geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Triviños de bal. Brito rent richting de bal. Brito schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Castro met de inworp. Meneses rent richting de bal. Meneses speelt de bal door. Vega is nu in balbezit. Vega haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Jolyn - Garreros FC 1:0

43e minuut.
Triviños bereikt de bal nog maar net als eerste. Triviños geeft een lange en hoge pass. Inworp. Sepúlveda met de inworp. Brito geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Brandi kopt de bal weg. Brito bereikt de bal nog maar net als eerste. Acosta is nu in balbezit. Brito verovert de bal door een tackle van achteren. Brito draait met de bal, schiet en ... Lee verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Jolyn 40%, Garreros FC 60%.
FC Jolyn - Garreros FC 1:0

58e minuut.
Ayavire rent richting de bal. Ayavire speelt de bal door. Lepe is nu in balbezit. Lepe geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Llanos de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Villa kopt de bal weg. Candia bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ayavire. Ayavire krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Meneses geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Candia de bal. Ayavire tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ayavire krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

68e minuut.
Sepúlveda is nu in balbezit. Reyes rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sepúlveda. Sepúlveda krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Meneses geeft een lange en hoge pass. Vega is nu in balbezit. Acosta schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Vega is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Meneses neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Lee bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Jolyn 52%, Garreros FC 48%.
FC Jolyn - Garreros FC 1:0