Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ikarian La cotorrisa fc
Attack Tactiek 532
49% Balbezit 51%
42% Spel op eigen helft 58%
14 Doelpogingen 1
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 18.2
hopeloos Schieten slecht
zwak Passen waardeloos
slecht Verdedigen hopeloos


14e minuut.
Mistral rent richting de bal. Mistral geeft een hoge lob. Samudio kopt de bal weg. Lorie bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorie haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Lemus bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemus geeft een lange en hoge pass. Letelier kopt de bal weg. De Las Nieves bereikt de bal nog maar net als eerste. De Las Nieves haalt uit met een fantastische trap. Lastra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Ries trapt de bal weg. Lorie kopt de bal weg. Mistral speelt de bal door. Daar is Angulo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Angulo passt de bal met de wreef.
GOOOAAAAAAL!!!
Ikarian - La cotorrisa fc 1:0

23e minuut.
Aguirre probeert naar een medespeler te passen. Cortázar is nu in balbezit. Cortázar probeert naar een medespeler te passen. Angulo heeft problemen om de bal te vangen. Angulo haalt uit met een fantastische trap. Lastra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Aguirre geeft een lange en hoge pass. Acuña bereikt de bal nog maar net als eerste. Angulo begaat een overtreding. Angulo krijgt een gele kaart.

28e minuut.
López is nu in balbezit. Mistral onderschept slim de pass. Mistral geeft een hoge lob. De Las Nieves is nu in balbezit. De Las Nieves draait met de bal, schiet en ... Lastra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Samudio geeft de bal voor. Mistral kopt de bal weg. Angulo is nu in balbezit. Angulo draait met de bal, schiet en ... Lastra werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ikarian - La cotorrisa fc 2:0

32e minuut.
López passt de bal met de wreef. Terzán probeert de bal aan de voet te houden. Angulo is nu in balbezit. Angulo schiet op doel. Lastra maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ikarian - La cotorrisa fc 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ikarian 51%, La cotorrisa fc 49%.
Ikarian - La cotorrisa fc 3:0

51e minuut.
Lemus passt de bal zonder na te denken. Mistral is nu in balbezit. Mistral speelt de bal door. Angulo is nu in balbezit. Angulo draait met de bal, schiet en ... Paal!

62e minuut.
Ortúzar passt de bal in één keer door. Acuña is nu in balbezit. Lorie schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Lorie krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Aguirre heeft problemen om de bal te vangen. Narbona onderschept slim de pass. Aguirre speelt de bal door. Angulo is nu in balbezit. Angulo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Aguirre met een sublieme pass. Mistral bereikt de bal nog maar net als eerste. Mistral met een sublieme pass. Angulo is nu in balbezit. Angulo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ikarian - La cotorrisa fc 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ikarian 32%, La cotorrisa fc 68%.
Ikarian - La cotorrisa fc 4:0