Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bord FC Garreros FC
442 Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
39% Spel op eigen helft 61%
9 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
23.8 gemiddelde waardering 18
weak Schieten poor
poor Passen hopeless
poor Verdedigen poor


6e minuut.
Onetto bereikt de bal nog maar net als eerste. Omar verovert de bal door een tackle van achteren. Labarca rent richting de bal. Omar verovert de bal door een tackle van achteren. Omar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bord FC - Garreros FC 0:1

7e minuut.
Losada is nu in balbezit. Oroz rent richting de bal. Losada begaat een overtreding. Losada krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Cornejo onderschept slim de pass. Lepe verovert de bal door een tackle van achteren. Lepe met een sublieme pass. Oliveros is nu in balbezit. Oliveros haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Reyes bereikt de bal nog maar net als eerste. Labarca onderschept slim de pass. Labarca geeft de bal voor. Oroz is nu in balbezit. Oroz schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Montero is nu in balbezit. Oroz rent richting de bal. Oroz passt de bal in één keer door. Oroz is nu in balbezit. Oroz schiet op doel. Lee kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Triviños kopt de bal weg. Lee kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bord FC 40%, Garreros FC 60%.
Bord FC - Garreros FC 0:1

46e minuut.
Cornejo verovert de bal door een tackle van achteren. Cornejo passt de bal in één keer door. Oliveros rent richting de bal. Oroz rent richting de bal. Oroz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Aylwin is nu in balbezit. Aylwin geeft een hoge lob. Candia is nu in balbezit. Oroz verovert de bal door een tackle van achteren. Oroz schiet op doel. Lee verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bord FC - Garreros FC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bord FC 38%, Garreros FC 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bord FC - Garreros FC 1:1