Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SANTIAGO WANDERERS Messianikos F.C.
REPE Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
47% Spel op eigen helft 53%
13 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
30.5 gemiddelde waardering 23.9
solide Schieten zwak
zwak Passen slecht
zwak Verdedigen zwak


4e minuut.
Halikowski passt de bal in één keer door. Daar is Ban, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ban speelt de bal door. Tomasiuk rent richting de bal. Tomasiuk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Görömböly geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tudor zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Villaseñor rent richting de bal. Villaseñor draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Hassan geeft de bal voor. Daar is Tomasiuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barroso probeert naar een medespeler te passen. Elias bereikt de bal nog maar net als eerste. Elias schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
SANTIAGO WANDERERS - Messianikos F.C. 1:0

26e minuut.
Adelhardt onderschept slim de pass. Adelhardt passt de bal met de wreef. Ban bereikt de bal nog maar net als eerste. Torres verovert de bal door een tackle van achteren. Torres haalt uit met een fantastische trap. Muża verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Tomasiuk rent richting de bal. Tomasiuk passt de bal in één keer door. Elias is nu in balbezit. Elias draait met de bal, schiet en ... Gaete probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

37e minuut.
Twardzik bereikt de bal nog maar net als eerste. Halikowski is nu in balbezit. Halikowski probeert naar een medespeler te passen. Tomasiuk is nu in balbezit. Tomasiuk schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SANTIAGO WANDERERS 42%, Messianikos F.C. 58%.
SANTIAGO WANDERERS - Messianikos F.C. 1:0

52e minuut.
Tomasiuk verovert de bal door een tackle van achteren. Tomasiuk probeert naar een medespeler te passen. Elias is nu in balbezit. Elias schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SANTIAGO WANDERERS - Messianikos F.C. 2:0

60e minuut.
Tudor probeert de bal aan de voet te houden. Elias kopt de bal weg. Sande probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tomasiuk rent richting de bal. Tomasiuk haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

64e minuut.
Elias passt de bal in één keer door. Tomasiuk rent richting de bal. Haussmann rent richting de bal. Tomasiuk onderschept slim de pass. Tomasiuk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Villaseñor is nu in balbezit. Twardzik rent richting de bal. Villaseñor begaat een overtreding. Villaseñor krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Tudor geeft een hoge lob. Halikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Halikowski passt de bal in één keer door. Tomasiuk heeft problemen om de bal te vangen. Tomasiuk haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
Halikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Halikowski geeft de bal voor. Barroso controleert de bal met de borst. Elias is nu in balbezit. Elias schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SANTIAGO WANDERERS - Messianikos F.C. 3:0

89e minuut.
Halikowski verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Haussmann met een snelle inworp. Delgado rent richting de bal. Delgado geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SANTIAGO WANDERERS 52%, Messianikos F.C. 48%.
SANTIAGO WANDERERS - Messianikos F.C. 3:0