Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Garreros FC Conti Unido
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
7 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 18.5
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Lepe met een sublieme pass. Losada is nu in balbezit. Losada probeert naar een medespeler te passen. Oviedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Oviedo haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Garreros FC - Conti Unido 1:0

26e minuut.
Reyes bereikt de bal nog maar net als eerste. Egaña verovert de bal door een tackle van achteren. Egaña passt de bal zonder na te denken. Roth rent richting de bal. Roth draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Lepe bereikt de bal nog maar net als eerste. Egaña verovert de bal door een tackle van achteren. Egaña probeert naar een medespeler te passen. Roth is nu in balbezit. Roth haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Barón controleert de bal met de borst. Barón met een sublieme pass. Triviños bereikt de bal nog maar net als eerste. Roth verovert de bal door een tackle van achteren. Roth draait met de bal, schiet en ... Lee bokst de bal weg.

39e minuut.
Insulza raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ceredero komt het veld opgelopen.

41e minuut.
Oroz geeft een lange en hoge pass. Lepe rent richting de bal. Lepe passt de bal met de wreef. Omar is nu in balbezit. Omar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Lepe verovert de bal door een tackle van achteren. Cienfuegos rent richting de bal. Losada tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Losada krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Garreros FC 46%, Conti Unido 54%.
Garreros FC - Conti Unido 1:0

54e minuut.
Barón bereikt de bal nog maar net als eerste. Barón passt de bal met de wreef. Egaña bereikt de bal nog maar net als eerste. Roth bereikt de bal nog maar net als eerste. Roth haalt uit met een fantastische trap. Lee probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Losada onderschept slim de pass. Losada geeft de bal voor. Cid probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Omar rent richting de bal. Omar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Losada onderschept slim de pass. Omar is nu in balbezit. Barón rent richting de bal. Omar verovert de bal door een tackle van achteren. Omar draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Garreros FC 50%, Conti Unido 50%.
Garreros FC - Conti Unido 1:0