Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dark Light SANTIAGO WANDERERS
Normal Tactiek REPE
47% Balbezit 53%
71% Spel op eigen helft 29%
5 Doelpogingen 19
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 30.4
poor Schieten solid
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


9e minuut.
Elias is nu in balbezit. Elias passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Fabbiani de bal. Tomasiuk is nu in balbezit. Tomasiuk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dark Light - SANTIAGO WANDERERS 0:1

16e minuut.
Balvontín bereikt de bal nog maar net als eerste. Elias onderschept slim de pass. Castellón bereikt de bal nog maar net als eerste. Ban onderschept slim de pass. Ban draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Nielsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Nielsen geeft een lange en hoge pass. Hassan kopt de bal weg. Elias bereikt de bal nog maar net als eerste. Elias geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Elias met een sublieme pass. Hassan geeft een hoge lob. Halikowski kopt de bal weg. Daar is Tomasiuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tomasiuk draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Tomasiuk verovert de bal door een tackle van achteren. Halikowski rent richting de bal. Halikowski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Elias, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Elias draait met de bal, schiet en ... Goycolea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Twardzik speelt de bal door. Tomasiuk rent richting de bal. Elias is nu in balbezit. Elias draait met de bal, schiet en ... Fabbiani probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Dark Light - SANTIAGO WANDERERS 0:2

41e minuut.
Klungelig pakt Atakol de bal. Farías tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Atakol is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Atakol zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Elias bereikt de bal nog maar net als eerste. Elias passt de bal met de wreef. Tomasiuk is nu in balbezit. Tomasiuk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Nielsen trapt de bal weg van het doel. Balvontín kopt de bal weg. Camus rent richting de bal. Camus haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dark Light 68%, SANTIAGO WANDERERS 32%.
Dark Light - SANTIAGO WANDERERS 0:2

49e minuut.
Goycolea speelt de bal door. Twardzik kopt de bal weg. Daar is Nielsen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tomasiuk rent richting de bal. Tomasiuk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Tomasiuk rent richting de bal. Castellón tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tomasiuk is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Atakol zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Nielsen de bal. Tomasiuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomasiuk haalt uit met een fantastische trap. Goycolea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dark Light - SANTIAGO WANDERERS 0:3

55e minuut.
Doeltrap. Goycolea met een harde bal richting middenveld. Hassan kopt de bal weg. Elias is nu in balbezit. Elias passt de bal in één keer door.
GOOOAAAAAAL!!!
Dark Light - SANTIAGO WANDERERS 0:4

62e minuut.
Hassan verovert de bal door een tackle van achteren. Hassan met een sublieme pass. Daar is Elias, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Elias schiet op doel. Goycolea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dark Light - SANTIAGO WANDERERS 0:5

68e minuut.
Huanca is nu in balbezit. Huanca probeert naar een medespeler te passen. Blanco speelt de bal door. Camus rent richting de bal. Camus haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Elias geeft een hoge lob. Atakol bereikt de bal nog maar net als eerste. Atakol speelt de bal door. Tomasiuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomasiuk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Balvontín passt de bal met de wreef. Twardzik rent richting de bal. Twardzik passt de bal met de wreef. Tomasiuk rent richting de bal. Tomasiuk schiet op doel. Goycolea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Fabbiani is nu in balbezit. Tomasiuk onderschept slim de pass. Elias bereikt de bal nog maar net als eerste. Elias schiet op doel. Goycolea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dark Light - SANTIAGO WANDERERS 0:6

85e minuut.
Ban rent richting de bal. Balvontín is nu in balbezit. Balvontín passt de bal zonder na te denken. Camus bereikt de bal nog maar net als eerste. Camus schiet op doel. Muża kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dark Light 75%, SANTIAGO WANDERERS 25%.
Dark Light - SANTIAGO WANDERERS 0:6