Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
bellota fc Drogheda Sport
normal v1 Tactiek 352
47% Balbezit 53%
68% Spel op eigen helft 32%
3 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 2
2 Buitenspel 0
34.3 gemiddelde waardering 39.6
redelijk Schieten matig
matig Passen redelijk
matig Verdedigen matig


2e minuut.
Kudlay rent richting de bal. Kudlay geeft een lange en hoge pass. Sidea kopt de bal weg. Guajardo rent richting de bal. Guajardo geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Sidea is nu in balbezit. Pavlinský speelt de bal door. Domínguez speelt de bal door. Trushkevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Trushkevich draait met de bal, schiet en ... Kudlay kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Guajardo verovert de bal door een tackle van achteren. Guajardo passt de bal zonder na te denken. Trushkevich rent richting de bal. Trushkevich draait met de bal, schiet en ... Kudlay werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
bellota fc - Drogheda Sport 0:1

16e minuut.
Sidea onderschept slim de pass. Sidea passt de bal met de wreef. Trushkevich is nu in balbezit. Trushkevich schiet op doel. Kudlay probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
bellota fc - Drogheda Sport 0:2

18e minuut.
Orellana kopt de bal weg. Carapeto is nu in balbezit. Pavlinský tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pavlinský krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Docan probeert naar een medespeler te passen. Lemaitre is nu in balbezit. Trushkevich schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Trushkevich moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Trushkevich schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

28e minuut.
Orellana bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemaitre onderschept slim de pass. Lemaitre speelt de bal door. Gutemberg is nu in balbezit. Gutemberg schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Pavlinský passt de bal zonder na te denken. Tagliapietre rent richting de bal. Guajardo onderschept slim de pass. Guajardo draait met de bal, schiet en ... Riquelme probeert de bal aan de voet te houden. Kudlay kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Docan geeft een lange en hoge pass. Carapeto kan de bal niet met de borst controleren. Pavlinský begaat een overtreding. Pavlinský krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

40e minuut.
Domínguez passt de bal met de wreef. Guajardo rent richting de bal. Carapeto verovert de bal door een tackle van achteren. Carapeto met een sublieme pass. Klungelig pakt Kudlay de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
bellota fc - Drogheda Sport 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bellota fc 61%, Drogheda Sport 39%.
bellota fc - Drogheda Sport 0:3

59e minuut.
Gutemberg probeert naar een medespeler te passen. Steczowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lippens rent richting de bal. Steczowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Steczowicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Maróti kopt de bal weg. Steczowicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sidea met een sublieme pass. Guajardo is nu in balbezit. Guajardo haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

79e minuut.
Orellana met een sublieme pass. Lemaitre bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrera geeft de bal voor. Guajardo rent richting de bal. Guajardo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bellota fc 75%, Drogheda Sport 25%.
bellota fc - Drogheda Sport 0:3