Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gary Medel FC Informaticos FC
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
11 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 16.9
matig Schieten hopeloos
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen hopeloos


13e minuut.
Provoste is nu in balbezit. Provoste geeft de bal voor. Balboa is nu in balbezit. Urzúa rent richting de bal. Urzúa schiet op doel. Navia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Millanao bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Brizuela. Millanao is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Oñate met een snel genomen vrije trap. Moya springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gary Medel FC - Informaticos FC 0:1

24e minuut.
Urzúa met een sublieme pass. Moya is nu in balbezit. Sepúlveda bereikt de bal nog maar net als eerste. Moya verovert de bal door een tackle van achteren. Moya haalt uit met een fantastische trap. Paal!

28e minuut.
Amenábar geeft de bal voor. Infante kopt de bal weg. Provoste probeert de bal aan de voet te houden. Moya is nu in balbezit. Moya haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gary Medel FC - Informaticos FC 1:1

38e minuut.
Riquelme verovert de bal door een tackle van achteren. Riquelme passt de bal zonder na te denken. Moya rent richting de bal. Moya schiet op doel. Na een snelle pass probeert Triviños de bal onder controle te krijgen. Ullaga bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Gary Medel FC - Informaticos FC 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gary Medel FC 54%, Informaticos FC 46%.
Gary Medel FC - Informaticos FC 2:1

47e minuut.
Caszely geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Infante met een snelle inworp. Quinta rent richting de bal. Quinta draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Gary Medel FC - Informaticos FC 3:1

63e minuut.
Infante kopt de bal weg. Quinta met een sublieme pass. Moya bereikt de bal nog maar net als eerste. Moya haalt uit met een fantastische trap. Triviños probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Quinta bereikt de bal nog maar net als eerste. Oñate rent richting de bal. Quinta begaat een overtreding. Quinta krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Urzúa bereikt de bal nog maar net als eerste. Urzúa geeft een lange en hoge pass. Bengoa is nu in balbezit. Bengoa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Doeltrap. Navia trapt de bal weg. Klungelig pakt Provoste de bal. Urzúa is nu in balbezit. Urzúa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Klungelig pakt Millanao de bal. Riquelme rent richting de bal. Riquelme passt de bal in één keer door. Moya is nu in balbezit. Moya haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Pacheco probeert naar een medespeler te passen. Quinta rent richting de bal. Quinta passt de bal zonder na te denken. Moya rent richting de bal. Moya schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gary Medel FC 57%, Informaticos FC 43%.
Gary Medel FC - Informaticos FC 3:1