Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Autenticos Cabros Rodelillo City
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 20.3
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


3e minuut.
Lozano trapt de bal weg. Motta kopt de bal weg. Chaparro probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pozas rent richting de bal. Pozas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Autenticos Cabros - Rodelillo City 1:0

8e minuut.
Neruda geeft de bal voor. Pozas rent richting de bal. Ries tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ries krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Motta met een sublieme pass. Daar is Cortázar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quiñonez maakt een afschuwelijke overtreding. Quiñonez krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Pellegrini verovert de bal door een tackle van achteren. Pellegrini met een sublieme pass. Carreño is nu in balbezit. Cortázar is nu in balbezit. Cortázar draait met de bal, schiet en ... Prats bokst de bal weg.

18e minuut.
Quiñonez is nu in balbezit. Cortázar onderschept slim de pass. Cortázar passt de bal zonder na te denken. Carreño bereikt de bal nog maar net als eerste. Carreño draait met de bal, schiet en ... Prats verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Cortázar raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ibáñez komt het veld opgelopen.

26e minuut.
Na een snelle pass probeert Cortez de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bolton geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Amasa maakt een snoekduik en kopt de bal. Prats maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Autenticos Cabros - Rodelillo City 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Autenticos Cabros 56%, Rodelillo City 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Autenticos Cabros - Rodelillo City 1:1

61e minuut.
Colón speelt de bal door. Ibáñez rent richting de bal. Ibáñez probeert naar een medespeler te passen. Carreño bereikt de bal nog maar net als eerste. Carreño schiet op doel. Prats probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Autenticos Cabros - Rodelillo City 1:2

64e minuut.
Pellegrini is nu in balbezit. Pozas onderschept slim de pass. Tobar bereikt de bal nog maar net als eerste. Tobar haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Zabaleta de bal onder controle te krijgen. Lozano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Quiñonez is nu in balbezit. Quiñonez passt de bal met de wreef. Carreño bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibáñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibáñez schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Autenticos Cabros 49%, Rodelillo City 51%.
Autenticos Cabros - Rodelillo City 1:2