Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Audax italiano CF bellota fc
442 Tactiek normal v1
50% Balbezit 50%
44% Spel op eigen helft 56%
20 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
40 gemiddelde waardering 35.3
redelijk Schieten redelijk
zwak Passen matig
matig Verdedigen matig


4e minuut.
Daar is Carapeto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carapeto geeft een lange en hoge pass. Azócar heeft problemen om de bal te vangen. Steczowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Steczowicz haalt uit met een fantastische trap. Paal! Daar is Prat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Maróti neemt de hoekschop.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Charme geeft de bal voor. Calderón bereikt de bal nog maar net als eerste. Tatarėlis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tatarėlis krijgt een gele kaart. Calderón raakt geblesseerd tijdens het duel. Mendoza komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Audax italiano CF - bellota fc 1:0

23e minuut.
Fulga bereikt de bal nog maar net als eerste. Fulga passt de bal in één keer door. Calderón bereikt de bal nog maar net als eerste. Calderón haalt uit met een fantastische trap. Kudlay maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Audax italiano CF - bellota fc 2:0

27e minuut.
Subiabre geeft de bal voor. Fulga rent richting de bal. Calderón is nu in balbezit. Fulga rent richting de bal. Fulga schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Lemaitre bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemaitre passt de bal zonder na te denken. Maróti geeft een lange en hoge pass. Beramendi is nu in balbezit. Beramendi draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

30e minuut.
Charme geeft een hoge lob. Fulga kopt de bal weg. Calderón is nu in balbezit. Calderón draait met de bal, schiet en ... Kudlay werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

33e minuut.
Mendoza geeft de bal voor. Carapeto probeert de bal aan de voet te houden. Lemaitre rent richting de bal. Calderón onderschept slim de pass. Calderón draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Audax italiano CF - bellota fc 3:0

39e minuut.
Subiabre met een snelle inworp. Mendoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendoza met een sublieme pass. Klungelig pakt Fulga de bal. Fulga draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Calderón is nu in balbezit. Calderón geeft een lange en hoge pass. De Francesco probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fulga rent richting de bal. Fulga haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Audax italiano CF 49%, bellota fc 51%.
Audax italiano CF - bellota fc 3:0

49e minuut.
Riquelme trapt de bal weg van het doel. Steczowicz kopt de bal weg. Klungelig pakt Subiabre de bal. Domenech rent richting de bal. Domenech draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Mendoza met een sublieme pass. Calderón is nu in balbezit. Calderón passt de bal met de wreef. Fulga is nu in balbezit. Fulga haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Steczowicz rent richting de bal. Azócar onderschept slim de pass. Azócar passt de bal zonder na te denken. Calderón rent richting de bal. Calderón schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Carapeto geeft een hoge lob. Maróti speelt de bal door. Klungelig pakt Mendoza de bal. Calderón is nu in balbezit. Calderón draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Poblete passt de bal in één keer door. Calderón is nu in balbezit. Fulga bereikt de bal nog maar net als eerste. Calderón is nu in balbezit. Calderón schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
De Francesco geeft een hoge lob. Poblete speelt de bal door. Tagliapietre bereikt de bal nog maar net als eerste. Calderón verovert de bal door een tackle van achteren. Calderón draait met de bal, schiet en ... Kudlay probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Calderón geeft een hoge lob. Tatarėlis rent richting de bal. Lemaitre bereikt de bal nog maar net als eerste. Fulga onderschept slim de pass. Fulga draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Audax italiano CF 39%, bellota fc 61%.
Audax italiano CF - bellota fc 3:0