Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ElAmanecerFC Real Santiago F.C.
Normal Tactiek La Guerrera
42% Balbezit 58%
70% Spel op eigen helft 30%
2 Doelpogingen 26
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22 gemiddelde waardering 34.6
matig Schieten zwak
slecht Passen goed
slecht Verdedigen matig


4e minuut.
Licanqueo speelt de bal door. van Nieuwkerk bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Kampen is nu in balbezit. Quiroga rent richting de bal. Quiroga schiet op doel. Palermo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Allella zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bocquet is nu in balbezit. Bocquet met een sublieme pass. Solís rent richting de bal. Solís draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ElAmanecerFC - Real Santiago F.C. 0:1

9e minuut.
Van Kampen is nu in balbezit. Van Kampen geeft een lange en hoge pass. Badilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Solís onderschept slim de pass. Solís draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ElAmanecerFC - Real Santiago F.C. 0:2

11e minuut.
Klungelig pakt Allella de bal. Licanqueo probeert naar een medespeler te passen. Van Kampen probeert naar een medespeler te passen. Arcos is nu in balbezit. Arcos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Bocquet kopt de bal weg. Allella geeft de bal voor. Daar is Badilla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Solís bereikt de bal nog maar net als eerste. Solís schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Allella probeert naar een medespeler te passen. Bocquet heeft problemen om de bal te vangen. Bocquet probeert naar een medespeler te passen. Arcos is nu in balbezit. Arcos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Bocquet is nu in balbezit. Bocquet probeert naar een medespeler te passen. Arcos rent richting de bal. Arcos draait met de bal, schiet en ... Badilla probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Allella geeft een hoge lob. Daar is Badilla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arcos rent richting de bal. Arcos haalt uit met een fantastische trap. Vidaurre probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ElAmanecerFC - Real Santiago F.C. 0:3

27e minuut.
Foster is nu in balbezit. Arcos onderschept slim de pass. Arcos passt de bal in één keer door. Solís rent richting de bal. Solís haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Mutis is nu in balbezit. Quiroga verovert de bal door een tackle van achteren. Mutis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mutis krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Bocquet verovert de bal door een tackle van achteren. Bocquet geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Vidaurre de bal. Arcos rent richting de bal. Arcos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Inworp. Bocquet zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Allella met een sublieme pass. Arcos rent richting de bal. Arcos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Haussmann onderschept slim de pass. Haussmann met een sublieme pass. Solís rent richting de bal. Solís haalt uit met een fantastische trap. Huenchuñir werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ElAmanecerFC - Real Santiago F.C. 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ElAmanecerFC 74%, Real Santiago F.C. 26%.
ElAmanecerFC - Real Santiago F.C. 0:4

50e minuut.
Allella verovert de bal door een tackle van achteren. Allella geeft de bal voor. Badilla heeft problemen om de bal te vangen. Solís is nu in balbezit. Solís haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
ElAmanecerFC - Real Santiago F.C. 0:5

54e minuut.
Palermo probeert naar een medespeler te passen. Allella kopt de bal weg. Foster is nu in balbezit. Bocquet onderschept slim de pass. Bocquet haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Klungelig pakt Mutis de bal. Bocquet is nu in balbezit. Bocquet met een sublieme pass. Arcos rent richting de bal. Arcos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ElAmanecerFC - Real Santiago F.C. 0:6

69e minuut.
Solís schiet op doel. Foster heeft problemen om de bal te vangen. Bocquet speelt de bal door. Solís rent richting de bal. Solís draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Solís is nu in balbezit. Solís geeft de bal voor. Haussmann heeft problemen om de bal te vangen. Arcos is nu in balbezit. Arcos draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Allella heeft problemen om de bal te vangen. Allella geeft een lange en hoge pass. Solís is nu in balbezit. Solís draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ElAmanecerFC 65%, Real Santiago F.C. 35%.
ElAmanecerFC - Real Santiago F.C. 0:6