Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Drogheda City Dale Albo!! 2.0
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 16.2
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


11e minuut.
Schürmann verovert de bal door een tackle van achteren. Granados bereikt de bal nog maar net als eerste. Pizarro met een sublieme pass. Granados rent richting de bal. Granados draait met de bal, schiet en ... Mirosevic probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Drogheda City - Dale Albo!! 2.0 0:1

20e minuut.
Faltín bereikt de bal nog maar net als eerste. Oyarce onderschept slim de pass. Oyarce speelt de bal door. Mosqueira bereikt de bal nog maar net als eerste. Mosqueira haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Jadue bereikt de bal nog maar net als eerste. Granados onderschept slim de pass. Granados speelt de bal door. Argel is nu in balbezit. Argel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Ferrer geeft een hoge lob. Inworp. Altaner met de inworp. Granados rent richting de bal. Granados passt de bal zonder na te denken. Mirosevic probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Argel rent richting de bal. Argel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Drogheda City - Dale Albo!! 2.0 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Drogheda City 53%, Dale Albo!! 2.0 47%.
Drogheda City - Dale Albo!! 2.0 0:2

76e minuut.
Jadue is nu in balbezit. Jadue geeft een hoge lob. Forlán rent richting de bal. Mosqueira onderschept slim de pass. Mosqueira draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Altaner geeft de bal voor. Mirosevic probeert naar een medespeler te passen. Schürmann kopt de bal weg. Granados bereikt de bal nog maar net als eerste. Granados haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Drogheda City 55%, Dale Albo!! 2.0 45%.
Drogheda City - Dale Albo!! 2.0 0:2