Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zektas Saint Francisco F.C
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
9 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 20.5
hopeloos Schieten matig
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


9e minuut.
Aliaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Tobar rent richting de bal. Aliaga schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Aliaga moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Aliaga schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

10e minuut.
Monzón kopt de bal weg. Tobar bereikt de bal nog maar net als eerste. Abarca rent richting de bal. Tobar onderschept slim de pass. Tobar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Falcón bereikt de bal nog maar net als eerste. Falcón geeft een lange en hoge pass. Riveros is nu in balbezit. Barra verovert de bal door een tackle van achteren. Barra passt de bal met de wreef. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Larrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Larrea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zektas - Saint Francisco F.C 1:0

36e minuut.
Nogales heeft problemen om de bal te vangen. Larrea is nu in balbezit. Larrea heeft problemen om de bal te vangen. Larrea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zektas - Saint Francisco F.C 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zektas 52%, Saint Francisco F.C 48%.
Zektas - Saint Francisco F.C 2:0

46e minuut.
Tobar speelt de bal door. Bachmann heeft problemen om de bal te vangen. Larrea tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Larrea krijgt een gele kaart.

47e minuut.
Puebla passt de bal zonder na te denken. Tobar rent richting de bal. Bachmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Tobar rent richting de bal. Tobar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zektas - Saint Francisco F.C 2:1

57e minuut.
Falcón rent richting de bal. Falcón geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Quilaqueo de bal onder controle te krijgen. Larrea rent richting de bal. Larrea haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Tobar bereikt de bal nog maar net als eerste. Tobar speelt de bal door. Jara speelt de bal door. Bachmann is nu in balbezit. Bachmann schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zektas 46%, Saint Francisco F.C 54%.
Zektas - Saint Francisco F.C 2:1