Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Esmerald FC Redimidos FC
aaa1 Tactiek 442
54% Balbezit 46%
28% Spel op eigen helft 72%
33 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.7 gemiddelde waardering 22.4
goed Schieten zwak
zeer goed Passen slecht
redelijk Verdedigen zwak


7e minuut.
Szympruch passt de bal met de wreef. Krokowicz rent richting de bal. Krokowicz geeft een lange en hoge pass. Delmer is nu in balbezit. Delmer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Esmerald FC - Redimidos FC 1:0

13e minuut.
Astaburuaga geeft een hoge lob. Mandiola is nu in balbezit. Mandiola geeft een lange en hoge pass. Krokowicz rent richting de bal. Krokowicz schiet op doel. Camacho kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Siromahov bereikt de bal nog maar net als eerste. Siromahov met een sublieme pass. Arduini probeert naar een medespeler te passen. Krokowicz is nu in balbezit. Krokowicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Krokowicz rent richting de bal. Krokowicz draait met de bal, schiet en ... Agüero probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Estay onderschept slim de pass. Vidaurren kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Kitsopoulos speelt de bal door. Klungelig pakt Krokowicz de bal. Krokowicz passt de bal in één keer door. Delmer rent richting de bal. Delmer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Esmerald FC - Redimidos FC 2:0

43e minuut.
Siromahov onderschept slim de pass. Siromahov speelt de bal door. Delmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Delmer schiet op doel. Camacho probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Krokowicz de bal. Krokowicz draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Esmerald FC - Redimidos FC 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Esmerald FC 28%, Redimidos FC 72%.
Esmerald FC - Redimidos FC 3:0

57e minuut.
Krokowicz speelt de bal door. Delmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Estay legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Delmer is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Krokowicz neemt de penalty, wat een uithaal! Camacho probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Krokowicz rent richting de bal. Krokowicz schiet op doel. Camacho probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Esmerald FC - Redimidos FC 4:0

62e minuut.
Delmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Kitsopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Delmer is nu in balbezit. Delmer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Esmerald FC - Redimidos FC 5:0

65e minuut.
Arduini geeft een hoge lob. Klungelig pakt Krokowicz de bal. Krokowicz speelt de bal door. Delmer is nu in balbezit. Delmer draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Inostroza probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Szympruch bereikt de bal nog maar net als eerste. Inostroza schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Inostroza krijgt een gele kaart. Szympruch is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Szympruch zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Delmer krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!

71e minuut.
Novoa bereikt de bal nog maar net als eerste. Arduini verovert de bal door een tackle van achteren. Arduini passt de bal met de wreef. Daar is Delmer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Delmer schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

76e minuut.
Kitsopoulos passt de bal met de wreef. Daar is Krokowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krokowicz passt de bal met de wreef. Delmer heeft problemen om de bal te vangen. Delmer draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Daar is Kitsopoulos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arduini met een sublieme pass. Krokowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Krokowicz schiet op doel. Camacho werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Esmerald FC - Redimidos FC 6:0

82e minuut.
Arduini speelt de bal door. Kitsopoulos met een sublieme pass. Delmer rent richting de bal. Delmer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Esmerald FC - Redimidos FC 7:0

86e minuut.
Klungelig pakt Krokowicz de bal. Arduini bereikt de bal nog maar net als eerste. Arduini speelt de bal door. Daar is Krokowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krokowicz draait met de bal, schiet en ... Camacho verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

87e minuut.
Szympruch met een snelle inworp. Daar is Krokowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krokowicz probeert naar een medespeler te passen. Delmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Delmer schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Esmerald FC - Redimidos FC 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Esmerald FC 27%, Redimidos FC 73%.
Esmerald FC - Redimidos FC 8:0