Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Quilitapia Esmerald FC
433 Tactiek aaa1
42% Balbezit 58%
67% Spel op eigen helft 33%
0 Doelpogingen 40
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 43.8
slecht Schieten goed
slecht Passen zeer goed
waardeloos Verdedigen redelijk


4e minuut.
Sepúlveda bereikt de bal nog maar net als eerste. Kitsopoulos verovert de bal door een tackle van achteren. Kitsopoulos probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Delmer de bal. Delmer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Quilitapia - Esmerald FC 0:1

6e minuut.
Inworp. Szympruch met de inworp. Arduini speelt de bal door. Delmer heeft problemen om de bal te vangen. Delmer draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Szympruch met een sublieme pass. Krokowicz is nu in balbezit. Krokowicz passt de bal zonder na te denken. Daar is Delmer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Delmer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Quilitapia - Esmerald FC 0:2

11e minuut.
Delmer rent richting de bal. Delmer schiet op doel. Cañas probeert de bal aan de voet te houden. Krokowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Krokowicz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Krokowicz passt de bal zonder na te denken. Arduini speelt de bal door. Galindo rent richting de bal. Krokowicz rent richting de bal. Krokowicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Quilitapia - Esmerald FC 0:3

18e minuut.
Torrealba probeert naar een medespeler te passen. Szympruch rent richting de bal. Szympruch probeert naar een medespeler te passen. Delmer rent richting de bal. Delmer schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Arduini controleert de bal met de borst. Keith begaat een overtreding. Arduini is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Arduini zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Delmer kopt de bal weg. Arduini speelt de bal door. Delmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Delmer schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Szympruch met een sublieme pass. Krokowicz is nu in balbezit. Delmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Delmer haalt uit met een fantastische trap. Quinta probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Quilitapia - Esmerald FC 0:4

36e minuut.
Sepúlveda passt de bal in één keer door. Daar is Montalbán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Montalbán geeft een lange en hoge pass. Krokowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Krokowicz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sepúlveda probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Telvi rent richting de bal. Sepúlveda maakt een afschuwelijke overtreding. Sepúlveda krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Telvi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kitsopoulos met een snel genomen vrije trap. Delmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Delmer haalt uit met een fantastische trap. Cañas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Quinta werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Urrutia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Delmer is nu in balbezit. Delmer draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Galindo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krokowicz is nu in balbezit. Krokowicz draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Real Quilitapia - Esmerald FC 0:5

42e minuut.
Delmer schiet op doel. Cañas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Krokowicz is nu in balbezit. Krokowicz draait met de bal, schiet en ... Quinta maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Real Quilitapia - Esmerald FC 0:6

44e minuut.
Cañas geeft de bal voor. Inworp. Siromahov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Delmer is nu in balbezit. Delmer draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Quilitapia 67%, Esmerald FC 33%.
Real Quilitapia - Esmerald FC 0:6

48e minuut.
Galindo onderschept slim de pass. Galindo geeft een hoge lob. Arduini kopt de bal weg. Krokowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Krokowicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Quilitapia - Esmerald FC 0:7

49e minuut.
Urrutia heeft problemen om de bal te vangen. Krokowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Urrutia tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Urrutia krijgt een gele kaart. Krokowicz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Arduini zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Krokowicz rent richting de bal. Krokowicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Quilitapia - Esmerald FC 0:8

54e minuut.
Krokowicz haalt uit met een fantastische trap. Urrutia heeft problemen om de bal te vangen. Delmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Delmer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Quilitapia - Esmerald FC 0:9

58e minuut.
Morandé bereikt de bal nog maar net als eerste. Siromahov verovert de bal door een tackle van achteren. Siromahov geeft een lange en hoge pass. Delmer heeft problemen om de bal te vangen. Delmer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Quilitapia - Esmerald FC 0:10

61e minuut.
Zamorano geeft de bal voor. Klungelig pakt Kitsopoulos de bal. Kitsopoulos probeert naar een medespeler te passen. Krokowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Krokowicz draait met de bal, schiet en ... Quinta bokst de bal weg. Delmer is nu in balbezit. Delmer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Quilitapia - Esmerald FC 0:11

64e minuut.
Arduini heeft problemen om de bal te vangen. Arduini passt de bal zonder na te denken. Krokowicz is nu in balbezit. Krokowicz draait met de bal, schiet en ... Quinta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Quilitapia - Esmerald FC 0:12

67e minuut.
Doeltrap. Quinta trapt de bal weg. Arduini kopt de bal weg. Krokowicz rent richting de bal. Krokowicz draait met de bal, schiet en ... Quinta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Urrutia kopt de bal weg. Arduini bereikt de bal nog maar net als eerste. Arduini met een sublieme pass. Krokowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Krokowicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Quilitapia - Esmerald FC 0:13

75e minuut.
Astaburuaga onderschept slim de pass. Astaburuaga geeft een hoge lob. Delmer kopt de bal weg. Krokowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Krokowicz haalt uit met een fantastische trap. Quinta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Telvi geeft een hoge lob. Krokowicz kopt de bal weg. Daar is Cañas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Delmer rent richting de bal. Delmer draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Siromahov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Delmer de bal. Delmer draait met de bal, schiet en ... Quinta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Quilitapia - Esmerald FC 0:14

83e minuut.
Szympruch passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Krokowicz de bal. Delmer is nu in balbezit. Delmer draait met de bal, schiet en ... Quinta probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Quilitapia - Esmerald FC 0:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Quilitapia 68%, Esmerald FC 32%.
Real Quilitapia - Esmerald FC 0:15