Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Saint Francisco F.C Poetry Blues FC.
Normal Tactiek 442
42% Balbezit 58%
65% Spel op eigen helft 35%
2 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 25.5
matig Schieten redelijk
waardeloos Passen zwak
slecht Verdedigen zwak


1e minuut.
Parot passt de bal met de wreef. Lemus is nu in balbezit. Monzón tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Monzón krijgt een gele kaart. Lemus raakt geblesseerd tijdens het duel. Valderrama met een snel genomen vrije trap.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Peña heeft problemen om de bal te vangen. Peña geeft een hoge lob. Daar is Puebla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Parot rent richting de bal. Parot haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Parraguez met een snelle inworp. Cornez geeft de bal voor. Daar is Quilaqueo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peña rent richting de bal. Peña geeft een lange en hoge pass. Hernández bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Saint Francisco F.C - Poetry Blues FC. 0:1

24e minuut.
Peña geeft een lange en hoge pass. Doeltrap. Hernández trapt de bal weg van het doel. Valderrama probeert de bal met de borst te controleren. Valderrama draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Solís geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bolocco zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tobar rent richting de bal. Tobar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Parot bereikt de bal nog maar net als eerste. Parot probeert naar een medespeler te passen. Nogales is nu in balbezit. Lemus verovert de bal door een tackle van achteren. Lemus draait met de bal, schiet en ... Hernández bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

30e minuut.
Bolocco kopt de bal weg. Cornez is nu in balbezit. Cornez passt de bal zonder na te denken. Parraguez rent richting de bal. Parraguez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Lemus is nu in balbezit. Valderrama is nu in balbezit. Valderrama passt de bal zonder na te denken. Parot rent richting de bal. Parot haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Saint Francisco F.C - Poetry Blues FC. 0:2

39e minuut.
Parraguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Parraguez passt de bal met de wreef. Lemus probeert naar een medespeler te passen. Parot heeft problemen om de bal te vangen. Parot haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Saint Francisco F.C 61%, Poetry Blues FC. 39%.
Saint Francisco F.C - Poetry Blues FC. 0:2

48e minuut.
Valderrama kopt de bal weg. Parot bereikt de bal nog maar net als eerste. Parot passt de bal in één keer door. Lemus is nu in balbezit. Lemus draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Moraga probeert de bal met de borst te controleren. Lemus is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Moraga. Lemus is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cornez komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Saint Francisco F.C - Poetry Blues FC. 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Saint Francisco F.C 69%, Poetry Blues FC. 31%.
Saint Francisco F.C - Poetry Blues FC. 0:3