Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TSV FC Blackcat
R Tactiek 433
62% Balbezit 38%
24% Spel op eigen helft 76%
35 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.3 gemiddelde waardering 21.6
adequate Schieten weak
good Passen poor
weak Verdedigen poor


1e minuut.
Samarone rent richting de bal. Luna rent richting de bal. Luna geeft de bal voor. Buonaiuto rent richting de bal. Buonaiuto draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Buonaiuto rent richting de bal. Buonaiuto met een sublieme pass. Arabide bereikt de bal nog maar net als eerste. Arabide draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

20e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Lastra niet meer kan verder spelen. Iriondo komt het veld opgelopen. Rivellino met een snelle inworp. Buonaiuto rent richting de bal. Buonaiuto passt de bal met de wreef. Arabide rent richting de bal. Arabide schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Daar is Buonaiuto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buonaiuto met een sublieme pass. Arabide is nu in balbezit. Arabide schiet op doel. Iriondo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TSV FC - Blackcat 1:0

25e minuut.
Buonaiuto is nu in balbezit. Rivellino bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivellino passt de bal met de wreef. Buonaiuto rent richting de bal. Buonaiuto haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Arabide bereikt de bal nog maar net als eerste. Buonaiuto bereikt de bal nog maar net als eerste. Arabide rent richting de bal. Buonaiuto is nu in balbezit. Buonaiuto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TSV FC - Blackcat 2:0

40e minuut.
Arabide bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Arabide de bal. Buonaiuto rent richting de bal. Arabide bereikt de bal nog maar net als eerste. Arabide draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TSV FC - Blackcat 3:0

41e minuut.
Buonaiuto rent richting de bal. Buonaiuto passt de bal in één keer door. Arabide bereikt de bal nog maar net als eerste. Arabide schiet op doel. Na een snelle pass probeert Salas de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Arabide draait met de bal, schiet en ... Villarroel probeert de bal aan de voet te houden. Labbé bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivellino verovert de bal door een tackle van achteren. Rivellino geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Lorenzini passt de bal in één keer door. Arabide rent richting de bal. Buonaiuto bereikt de bal nog maar net als eerste. Arabide is nu in balbezit. Arabide draait met de bal, schiet en ... Iriondo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Buonaiuto is nu in balbezit. Buonaiuto draait met de bal, schiet en ... Iriondo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TSV FC - Blackcat 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TSV FC 20%, Blackcat 80%.
TSV FC - Blackcat 4:0

50e minuut.
Lorenzini heeft problemen om de bal te vangen. Arabide bereikt de bal nog maar net als eerste. Arabide passt de bal met de wreef. Buonaiuto rent richting de bal. Buonaiuto haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Villarroel rent richting de bal. Villarroel geeft een hoge lob. Arabide rent richting de bal. Buonaiuto bereikt de bal nog maar net als eerste. Buonaiuto draait met de bal, schiet en ... Iriondo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Arabide rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TSV FC - Blackcat 5:0

54e minuut.
Piñera kopt de bal weg. Klungelig pakt Luna de bal. Luna geeft een hoge lob. Siebert is nu in balbezit. Siebert schiet op doel. Gurău bokst de bal weg.

58e minuut.
Arabide bereikt de bal nog maar net als eerste. Arabide met een sublieme pass. Montealegre bereikt de bal nog maar net als eerste. Buonaiuto onderschept slim de pass. Buonaiuto draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Doeltrap. Iriondo trapt de bal weg. Arabide kopt de bal weg. Buonaiuto bereikt de bal nog maar net als eerste. Buonaiuto haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Piñera is nu in balbezit. Luna verovert de bal door een tackle van achteren. Luna passt de bal met de wreef. Buonaiuto rent richting de bal. Buonaiuto haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Rivellino kopt de bal weg. Arabide controleert de bal met de borst. Arabide met een sublieme pass. Buonaiuto bereikt de bal nog maar net als eerste. Buonaiuto draait met de bal, schiet en ... Iriondo bokst de bal weg.

65e minuut.
Rivellino probeert naar een medespeler te passen. Varas heeft problemen om de bal te vangen. Lorenzini speelt de bal door. Buonaiuto rent richting de bal. Buonaiuto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TSV FC - Blackcat 6:0

67e minuut.
Arabide passt de bal met de wreef. Buonaiuto heeft problemen om de bal te vangen. Villarroel is nu in balbezit. Lorenzini bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorenzini draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Araos probeert de bal aan de voet te houden. Wuyts onderschept slim de pass. Robin probeert naar een medespeler te passen. Arabide rent richting de bal. Arabide schiet op doel. Iriondo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
TSV FC - Blackcat 7:0

85e minuut.
Doeltrap. Iriondo met een harde bal richting middenveld. Lorenzini kopt de bal weg. Buonaiuto rent richting de bal. Buonaiuto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TSV FC - Blackcat 8:0

88e minuut.
Buonaiuto is nu in balbezit. Arabide is nu in balbezit. Buonaiuto is nu in balbezit. Arabide rent richting de bal. Arabide haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TSV FC 28%, Blackcat 72%.
TSV FC - Blackcat 8:0