Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Redimidos FC Avance Carvallo
442 Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.4 gemiddelde waardering 20.1
zwak Schieten zwak
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen zwak


24e minuut.
Novoa bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernal verovert de bal door een tackle van achteren. Bernal probeert naar een medespeler te passen. Arteaga rent richting de bal. Arteaga schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Jons met een sublieme pass. Retamal probeert naar een medespeler te passen. Inostroza is nu in balbezit. Inostroza haalt uit met een fantastische trap. Huinca probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Redimidos FC - Avance Carvallo 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Redimidos FC 58%, Avance Carvallo 42%.
Redimidos FC - Avance Carvallo 1:0

47e minuut.
Padilla probeert naar een medespeler te passen. Arteaga rent richting de bal. Arteaga passt de bal met de wreef. Briceño bereikt de bal nog maar net als eerste. Briceño draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Novoa rent richting de bal. Sotomayor verovert de bal door een tackle van achteren. Sotomayor passt de bal in één keer door. Arteaga is nu in balbezit. Arteaga haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Roco is nu in balbezit. Jons onderschept slim de pass. Jons passt de bal met de wreef. Novoa rent richting de bal. Novoa draait met de bal, schiet en ... Huinca bokst de bal weg. Inostroza is nu in balbezit. Inostroza draait met de bal, schiet en ... Huinca maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Redimidos FC - Avance Carvallo 2:0

68e minuut.
Escobar onderschept slim de pass. Sotomayor is nu in balbezit. Met opzet legt Novoa zijn tegenspeler op de grond. Novoa krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Daar is Sotomayor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Inostroza is nu in balbezit. Escobar tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Escobar krijgt een gele kaart. Escobar raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Brizuela komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Redimidos FC 37%, Avance Carvallo 63%.
Redimidos FC - Avance Carvallo 2:0