Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dale Albo!! 2.0 Zektas
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 17.7
waardeloos Schieten hopeloos
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


11e minuut.
Schürmann speelt de bal door. Granados bereikt de bal nog maar net als eerste. Aliaga onderschept slim de pass. Aliaga geeft een hoge lob. Larrea maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Granados bereikt de bal nog maar net als eerste. Granados geeft een hoge lob. Bórquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Argel verovert de bal door een tackle van achteren. Argel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dale Albo!! 2.0 47%, Zektas 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dale Albo!! 2.0 - Zektas 0:0

54e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Cepeda met een harde bal richting middenveld. Larrea kopt de bal weg. Barra is nu in balbezit. Barra haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Faltín geeft de bal voor. Jara rent richting de bal. Jara geeft een lange en hoge pass. Larrea rent richting de bal. Larrea draait met de bal, schiet en ... Munizaga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Simonetti zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Barra probeert naar een medespeler te passen. Granados is nu in balbezit. Rubio onderschept slim de pass. Rubio geeft een hoge lob. Munizaga bokst de bal weg.

75e minuut.
Aliaga onderschept slim de pass. Aliaga passt de bal zonder na te denken. Larrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Barra rent richting de bal. Barra schiet op doel. Munizaga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dale Albo!! 2.0 - Zektas 0:1

80e minuut.
Ullaga raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dale Albo!! 2.0 59%, Zektas 41%.
Dale Albo!! 2.0 - Zektas 0:1