Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
somos pocos Redimidos FC
Normal Tactiek 442
49% Balbezit 51%
44% Spel op eigen helft 56%
10 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 22.4
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen average


10e minuut.
Riesco speelt de bal door. Anderson met een sublieme pass. Flández bereikt de bal nog maar net als eerste. Anderson is nu in balbezit. Anderson schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Barriga kopt de bal weg. Anderson is nu in balbezit. Flández bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Anderson de bal. Anderson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Inostroza probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Flández rent richting de bal. Agüero rent richting de bal. Anderson verovert de bal door een tackle van achteren. Anderson draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Barriga passt de bal met de wreef. Anderson is nu in balbezit. Trincado bereikt de bal nog maar net als eerste. Anderson onderschept slim de pass. Anderson schiet op doel. Camacho probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
somos pocos - Redimidos FC 1:0

33e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Camacho trapt de bal weg. Novoa kopt de bal weg. Jons is nu in balbezit. Jons haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: somos pocos 42%, Redimidos FC 58%.
somos pocos - Redimidos FC 1:0

47e minuut.
Riesco met een snelle inworp. Flández bereikt de bal nog maar net als eerste. Flández passt de bal in één keer door. Anderson bereikt de bal nog maar net als eerste. Anderson draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Vidaurren rent richting de bal. Flández onderschept slim de pass. Vidaurren is nu in balbezit. Flández onderschept slim de pass. Flández geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Novoa is nu in balbezit. Novoa probeert naar een medespeler te passen. Inostroza is nu in balbezit. Inostroza haalt uit met een fantastische trap. Fariña werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Novoa rent richting de bal. Novoa geeft een hoge lob. Serrano controleert de bal met de borst. Jons rent richting de bal. Jons haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
somos pocos - Redimidos FC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: somos pocos 46%, Redimidos FC 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
somos pocos - Redimidos FC 1:1