Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
somos pocos Poetry Blues FC.
Normal Tactiek 442
44% Balbezit 56%
65% Spel op eigen helft 35%
6 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 30
unsatisfactory Schieten good
weak Passen weak
unsatisfactory Verdedigen average


3e minuut.
Parraguez met een sublieme pass. Valderrama speelt de bal door. Lemus rent richting de bal. Lemus draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
somos pocos - Poetry Blues FC. 0:1

12e minuut.
Parraguez geeft een hoge lob. Serrano probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lemus bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemus schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
somos pocos - Poetry Blues FC. 0:2

19e minuut.
Anderson is nu in balbezit. Urbina legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Anderson is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Flández legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. van Rhijn probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
somos pocos - Poetry Blues FC. 1:2

25e minuut.
Riesco bereikt de bal nog maar net als eerste. Parraguez onderschept slim de pass. Parraguez geeft een lange en hoge pass. Parot bereikt de bal nog maar net als eerste. Parot draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
somos pocos - Poetry Blues FC. 1:3

31e minuut.
Lemus onderschept slim de pass. Lemus speelt de bal door. Parot is nu in balbezit. Parot haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
somos pocos - Poetry Blues FC. 1:4

33e minuut.
Cornez rent richting de bal. Cornez speelt de bal door. Lemus rent richting de bal. Parot rent richting de bal. Parot haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Leal passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Valderrama de bal. Valderrama probeert naar een medespeler te passen. Parot rent richting de bal. Parot haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: somos pocos 72%, Poetry Blues FC. 28%.
somos pocos - Poetry Blues FC. 1:4

68e minuut.
Torreblanco is nu in balbezit. Parot verovert de bal door een tackle van achteren. Parot speelt de bal door. Lemus rent richting de bal. Lemus schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
somos pocos - Poetry Blues FC. 1:5

70e minuut.
Iter zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Parraguez heeft problemen om de bal te vangen. Parraguez geeft de bal voor. Lemus is nu in balbezit. Lemus haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Torreblanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Cornez bereikt de bal nog maar net als eerste. Cornez passt de bal in één keer door. Lemus is nu in balbezit. Lemus draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
somos pocos - Poetry Blues FC. 1:6

75e minuut.
Barriga rent richting de bal. Barriga speelt de bal door. Parot is nu in balbezit. Parot schiet op doel. Fariña werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
somos pocos - Poetry Blues FC. 1:7

78e minuut.
Parraguez passt de bal in één keer door. Peña rent richting de bal. Peña probeert naar een medespeler te passen. Parot rent richting de bal. Parot draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Juglar speelt de bal door. Valderrama is nu in balbezit. Parot is nu in balbezit. Parot geeft een lange en hoge pass. Fariña werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
somos pocos - Poetry Blues FC. 1:8

85e minuut.
Astaburuaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemus onderschept slim de pass. Lemus passt de bal met de wreef. Parot is nu in balbezit. Parot schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: somos pocos 58%, Poetry Blues FC. 42%.
somos pocos - Poetry Blues FC. 1:8