Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Blackcat Saint Francisco F.C
433 Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
49% Spel op eigen helft 51%
5 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.7 gemiddelde waardering 18.9
weak Schieten weak
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


14e minuut.
Villarroel geeft een hoge lob. Riveros probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Siebert probeert naar een medespeler te passen. Piñera rent richting de bal. Piñera draait met de bal, schiet en ... Hernández verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Onetto is nu in balbezit. Onetto passt de bal zonder na te denken. Bachmann is nu in balbezit. Bachmann schiet op doel. Salas probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Seguel passt de bal met de wreef. Moraga bereikt de bal nog maar net als eerste. Siebert verovert de bal door een tackle van achteren. Piñera is nu in balbezit. Piñera draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Onetto rent richting de bal. Varas onderschept slim de pass. Varas met een sublieme pass. Piñera is nu in balbezit. Piñera schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blackcat 48%, Saint Francisco F.C 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Blackcat - Saint Francisco F.C 0:0

83e minuut.
Montealegre is nu in balbezit. Onetto verovert de bal door een tackle van achteren. Onetto met een sublieme pass. Bachmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Bachmann draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Lastra met een harde bal richting middenveld. Riveros kopt de bal weg. Monzón probeert naar een medespeler te passen. Bachmann rent richting de bal. Bachmann haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blackcat 51%, Saint Francisco F.C 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Blackcat - Saint Francisco F.C 0:0