Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Drogheda City Redimidos FC
Normal Tactiek 442
46% Balbezit 54%
54% Spel op eigen helft 46%
10 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 22.4
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen average


4e minuut.
Retamal passt de bal in één keer door. Novoa rent richting de bal. Novoa met een sublieme pass. Jons is nu in balbezit. Jons haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Drogheda City - Redimidos FC 0:1

8e minuut.
Daar is Nazal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rubio rent richting de bal. Rubio probeert naar een medespeler te passen. Inostroza is nu in balbezit. Inostroza schiet op doel. Mirosevic probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Pizarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Pizarro geeft een hoge lob. Inworp. Rubio met de inworp. Jons geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Inostroza bereikt de bal nog maar net als eerste. Inostroza draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Drogheda City - Redimidos FC 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Drogheda City 65%, Redimidos FC 35%.
Drogheda City - Redimidos FC 0:2

54e minuut.
Ferrer geeft een lange en hoge pass. Retamal kopt de bal weg. Hereme is nu in balbezit. Inostroza rent richting de bal. Inostroza haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Neruda zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Mosqueira de bal. Mosqueira haalt uit met een fantastische trap. Camacho werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Drogheda City - Redimidos FC 1:2

68e minuut.
Inostroza speelt de bal door. Jons bereikt de bal nog maar net als eerste. Mosqueira rent richting de bal. Mosqueira haalt uit met een fantastische trap. Camacho probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Cuevas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuevas passt de bal met de wreef. Novoa speelt de bal door. Inostroza is nu in balbezit. Inostroza haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Cuevas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Inostroza rent richting de bal. Inostroza met een sublieme pass. Jons bereikt de bal nog maar net als eerste. Jons schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Subiabre passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Agüero de bal onder controle te krijgen. Mosqueira bereikt de bal nog maar net als eerste. Mosqueira draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Drogheda City - Redimidos FC 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Drogheda City 44%, Redimidos FC 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Drogheda City - Redimidos FC 2:2