Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Esmerald FC Drogheda City
aaa1 Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
26% Spel op eigen helft 74%
28 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.8 gemiddelde waardering 17.4
good Schieten weak
average Passen unsatisfactory
weak Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Cuevas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hereme rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Delmer neemt de hoekschop. Kaucsar maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Esmerald FC - Drogheda City 1:0

5e minuut.
Delmer onderschept slim de pass. Kaucsar is nu in balbezit. Nazal is nu in balbezit. Kaucsar verovert de bal door een tackle van achteren. Kaucsar schiet op doel. Mirosevic bokst de bal weg.

8e minuut.
Siromahov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Delmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Delmer speelt de bal door. Kaucsar rent richting de bal. Kaucsar haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Kaucsar rent richting de bal. Cuevas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kaucsar raakt geblesseerd tijdens het duel. Colque zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Delmer rent richting de bal. Delmer draait met de bal, schiet en ... Mirosevic bokst de bal weg.

13e minuut.
Glensk onderschept slim de pass. Glensk probeert naar een medespeler te passen. Delmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Delmer haalt uit met een fantastische trap. Cuevas probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Jadue geeft de bal voor. Glensk probeert de bal aan de voet te houden. Subiabre is nu in balbezit. Delmer verovert de bal door een tackle van achteren. Delmer haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

15e minuut.
Alessandria passt de bal zonder na te denken. Kaucsar bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuevas is nu in balbezit. Kaucsar verovert de bal door een tackle van achteren. Kaucsar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Colque met een sublieme pass. Cuevas probeert naar een medespeler te passen. Jadue rent richting de bal. Kaucsar onderschept slim de pass. Kaucsar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Esmerald FC - Drogheda City 2:0

25e minuut.
Kaucsar verovert de bal door een tackle van achteren. Pizarro is nu in balbezit. Kaucsar verovert de bal door een tackle van achteren. Kaucsar schiet op doel. Mirosevic probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Alessandria is nu in balbezit. Alessandria speelt de bal door. Colque rent richting de bal. Kaucsar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaucsar draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Esmerald FC 27%, Drogheda City 73%.
Esmerald FC - Drogheda City 2:0

47e minuut.
Colque met een sublieme pass. Kaucsar is nu in balbezit. Kaucsar passt de bal zonder na te denken. Delmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Delmer draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Kaucsar met de inworp. Alessandria rent richting de bal. Alessandria passt de bal zonder na te denken. Delmer is nu in balbezit. Delmer haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Cuevas met een sublieme pass. Siromahov rent richting de bal. Siromahov passt de bal met de wreef. Delmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Delmer draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Delmer verovert de bal door een tackle van achteren. Cuevas probeert naar een medespeler te passen. Delmer is nu in balbezit. Delmer haalt uit met een fantastische trap. Mirosevic maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Esmerald FC - Drogheda City 3:0

81e minuut.
Colque kopt de bal weg. Nazal bereikt de bal nog maar net als eerste. Nazal met een sublieme pass. Kaucsar heeft problemen om de bal te vangen. Kaucsar schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Mirosevic probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Esmerald FC 26%, Drogheda City 74%.
Esmerald FC - Drogheda City 3:0