Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Poetry Blues FC. Dale Albo!! 2.0
442 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
34% Spel op eigen helft 66%
19 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27.6 gemiddelde waardering 16
adequate Schieten poor
weak Passen poor
average Verdedigen hopeless


11e minuut.
Faltín rent richting de bal. Huanca bereikt de bal nog maar net als eerste. Huanca passt de bal in één keer door. Argel is nu in balbezit. Argel draait met de bal, schiet en ... van Rhijn verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Granados rent richting de bal. Cornez onderschept slim de pass. Cornez geeft een lange en hoge pass. Lemus bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemus schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Medina passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Parot de bal. Valderrama met een sublieme pass. Lemus bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemus schiet op doel. Munizaga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Parot is nu in balbezit. Parot draait met de bal, schiet en ... Munizaga maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Poetry Blues FC. - Dale Albo!! 2.0 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Poetry Blues FC. 40%, Dale Albo!! 2.0 60%.
Poetry Blues FC. - Dale Albo!! 2.0 1:0

46e minuut.
Granados is nu in balbezit. Cornez onderschept slim de pass. Cornez geeft een hoge lob. Parot bereikt de bal nog maar net als eerste. Parot schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Iter kopt de bal weg. Parot is nu in balbezit. Valderrama is nu in balbezit. Parot rent richting de bal. Valderrama geeft een lange en hoge pass. Munizaga bokst de bal weg.

49e minuut.
Iter kopt de bal weg. Valderrama is nu in balbezit. Valderrama passt de bal met de wreef. Lemus rent richting de bal. Lemus schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Munizaga niet meer kan verder spelen.

51e minuut.
Llancamil geeft een hoge lob. Leal kopt de bal weg. Valderrama speelt de bal door. Parot heeft problemen om de bal te vangen. Parot draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Poetry Blues FC. - Dale Albo!! 2.0 2:0

54e minuut.
Cornez met een sublieme pass. Lemus heeft problemen om de bal te vangen. Faltín is nu in balbezit. Lemus verovert de bal door een tackle van achteren. Lemus draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Poetry Blues FC. - Dale Albo!! 2.0 3:0

62e minuut.
Medina is nu in balbezit. Parraguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Parraguez passt de bal met de wreef. Lemus rent richting de bal. Lemus schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Granados rent richting de bal. Cornez bereikt de bal nog maar net als eerste. Cornez geeft een hoge lob. Parot bereikt de bal nog maar net als eerste. Parot draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Poetry Blues FC. - Dale Albo!! 2.0 4:0

83e minuut.
Barrera is nu in balbezit. Leal onderschept slim de pass. Leal met een sublieme pass. Lemus is nu in balbezit. Lemus draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Poetry Blues FC. - Dale Albo!! 2.0 5:0

90e minuut.
Daar is Cornez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Medina bereikt de bal nog maar net als eerste. Cornez onderschept slim de pass. Valderrama rent richting de bal. Valderrama geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Poetry Blues FC. 28%, Dale Albo!! 2.0 72%.
Poetry Blues FC. - Dale Albo!! 2.0 5:0