Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Viejos Estandartes Notreve United
442 Primera Tactiek visita
48% Balbezit 52%
74% Spel op eigen helft 26%
2 Doelpogingen 18
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 2
35.6 gemiddelde waardering 42.7
adequate Schieten good
average Passen average
average Verdedigen adequate


8e minuut.
Abalı probeert naar een medespeler te passen. Tomasso bereikt de bal nog maar net als eerste. Acuña tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tomasso is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Songin wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Trochowski is nu in balbezit. Trochowski passt de bal in één keer door. Daar is Zienkowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zienkowicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Viejos Estandartes - Notreve United 0:1

11e minuut.
Abalı met een sublieme pass. Songin bereikt de bal nog maar net als eerste. Honorato maakt een afschuwelijke overtreding. Honorato krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Klungelig pakt Honorato de bal. Ropa rent richting de bal. Ropa probeert naar een medespeler te passen. Songin is nu in balbezit. Songin geeft een hoge lob. Paal!

18e minuut.
Pyykkö geeft een lange en hoge pass. Tomasso bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ropa. Tomasso is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Songin komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Guerrero is nu in balbezit. Abalı verovert de bal door een tackle van achteren. Abalı passt de bal in één keer door. Tomasso rent richting de bal. Tomasso haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Luarte geeft een hoge lob. Aguirre kopt de bal weg. Tomasso is nu in balbezit. Tomasso schiet op doel. Acuña probeert de bal aan de voet te houden. Negrón bokst de bal weg.

39e minuut.
Zienkowicz rent richting de bal. Luarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Zienkowicz onderschept slim de pass. Zienkowicz schiet op doel. Negrón maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Inworp. Songin met een snelle inworp. Daar is Abalı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abalı probeert naar een medespeler te passen. Gahr geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Viejos Estandartes - Notreve United 0:2

44e minuut.
Cornejo speelt de bal door. Ledezma rent richting de bal. Met opzet legt Songin zijn tegenspeler op de grond. Songin krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Viejos Estandartes 73%, Notreve United 27%.
Viejos Estandartes - Notreve United 0:2

51e minuut.
Aguirre kopt de bal weg. Guerrero probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Trochowski geeft de bal voor. Tomasso speelt de bal door. Daar is Zienkowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Negrón probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Zienkowicz rent richting de bal. Zienkowicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Viejos Estandartes - Notreve United 0:3

67e minuut.
Honorato passt de bal met de wreef. Aguirre is nu in balbezit. Aguirre geeft een hoge lob. Ledezma bereikt de bal nog maar net als eerste. Ledezma schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Trochowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Trochowski passt de bal zonder na te denken. Tomasso rent richting de bal. Tomasso draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Viejos Estandartes - Notreve United 0:4

78e minuut.
Pyykkö geeft een lange en hoge pass. Zienkowicz is nu in balbezit. Zienkowicz passt de bal in één keer door. Tomasso rent richting de bal. Tomasso haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Viejos Estandartes - Notreve United 0:5

89e minuut.
Gahr passt de bal met de wreef. Trochowski speelt de bal door. Tomasso bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Zienkowicz de bal. Zienkowicz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Viejos Estandartes 74%, Notreve United 26%.
Viejos Estandartes - Notreve United 0:5