Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BOLITOS Vicurena
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 19.5
zwak Schieten slecht
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


3e minuut.
Daar is Alvarado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alvarado passt de bal in één keer door. Fricke met een sublieme pass. Quiroga rent richting de bal. Quiroga haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Prado verovert de bal door een tackle van achteren. Prado met een sublieme pass. Giraldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Giraldo schiet op doel. Muzzio maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BOLITOS - Vicurena 1:0

11e minuut.
Telín is nu in balbezit. Giraldo verovert de bal door een tackle van achteren. Giraldo met een sublieme pass. Hurtado is nu in balbezit. Hurtado schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Losada geeft een hoge lob. Corvalán probeert naar een medespeler te passen. Hurtado heeft problemen om de bal te vangen. Giraldo rent richting de bal. Giraldo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Alvarado met een snelle inworp. Fricke is nu in balbezit. Fricke speelt de bal door. Alvarado rent richting de bal. Alvarado geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Quiroga rent richting de bal. Quiroga draait met de bal, schiet en ... Bachelet bokst de bal weg.

30e minuut.
Giraldo met een sublieme pass. Hurtado rent richting de bal. Torreblanco rent richting de bal. Hurtado verovert de bal door een tackle van achteren. Hurtado draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Losada heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
BOLITOS - Vicurena 2:0

44e minuut.
Peñafiel passt de bal in één keer door. Telín is nu in balbezit. Telín passt de bal zonder na te denken. Quiroga is nu in balbezit. Quiroga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BOLITOS - Vicurena 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BOLITOS 57%, Vicurena 43%.
BOLITOS - Vicurena 2:1

57e minuut.
Bachelet speelt de bal door. Telín kopt de bal weg. Klungelig pakt Obreque de bal. Falcón is nu in balbezit. Falcón schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
BOLITOS - Vicurena 2:2

63e minuut.
Vidaurren is nu in balbezit. Giraldo verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Torreblanco zijn tegenspeler op de grond. Torreblanco krijgt een gele kaart. Giraldo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Giraldo neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Torreblanco met de inworp. Corvalán is nu in balbezit. Corvalán passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Quiroga de bal. Quiroga haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
BOLITOS - Vicurena 2:3

85e minuut.
Inworp. Zavala zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Giraldo is nu in balbezit. Giraldo geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Prado de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BOLITOS 47%, Vicurena 53%.
BOLITOS - Vicurena 2:3