Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MVCocaCola KelteweFC
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 20.1
zwak Schieten zwak
zwak Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


1e minuut.
Madrigal bereikt de bal nog maar net als eerste. Larraín rent richting de bal. Larraín passt de bal met de wreef. Briceño rent richting de bal. Briceño draait met de bal, schiet en ... Di Gregorio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

3e minuut.
Letelier probeert naar een medespeler te passen. Vidaurre rent richting de bal. Romo is nu in balbezit. Vidaurre verovert de bal door een tackle van achteren. Vidaurre haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Alister is nu in balbezit. Alister geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Lee de bal. Vidaurre is nu in balbezit. Vidaurre draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MVCocaCola - KelteweFC 0:1

11e minuut.
Ceredero geeft een lange en hoge pass. Achondo kopt de bal weg. Almendra probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Briceño bereikt de bal nog maar net als eerste. Briceño draait met de bal, schiet en ... Di Gregorio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Bello passt de bal in één keer door. Alister probeert naar een medespeler te passen. Letelier speelt de bal door. Vidaurre is nu in balbezit. Vidaurre haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MVCocaCola 51%, KelteweFC 49%.
MVCocaCola - KelteweFC 0:1

52e minuut.
Ceredero probeert naar een medespeler te passen. Keith is nu in balbezit. Keith met een sublieme pass. Larraín rent richting de bal. Larraín schiet op doel. Di Gregorio bokst de bal weg.

71e minuut.
Lee heeft problemen om de bal te vangen. Letelier rent richting de bal. Ceredero tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ceredero krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Vidaurre is nu in balbezit. Letelier rent richting de bal. Vidaurre is nu in balbezit. Vidaurre haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MVCocaCola - KelteweFC 0:2

89e minuut.
Terzán trapt de bal weg van het doel. Saviola kopt de bal weg. Almendra bereikt de bal nog maar net als eerste. Larraín onderschept slim de pass. Larraín haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MVCocaCola 51%, KelteweFC 49%.
MVCocaCola - KelteweFC 0:2