Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Culés FC Serendipity
Attack Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
41% Spel op eigen helft 59%
7 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
22.4 gemiddelde waardering 22.2
slecht Schieten matig
slecht Passen zwak
zwak Verdedigen slecht


3e minuut.
Torres onderschept slim de pass. Torres speelt de bal door. Olivares speelt de bal door. Véliz rent richting de bal. Véliz draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Carcuro onderschept slim de pass. Carcuro passt de bal in één keer door. Flández is nu in balbezit. Torres verovert de bal door een tackle van achteren. Torres geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Doeltrap. Arismendi met een harde bal richting middenveld. Oreste kopt de bal weg. Barriga bereikt de bal nog maar net als eerste. Barriga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Culés FC - Serendipity 1:0

28e minuut.
Torres heeft problemen om de bal te vangen. Torres met een sublieme pass. Véliz is nu in balbezit. Véliz haalt uit met een fantastische trap. Cabello maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

40e minuut.
Schiapachasse is nu in balbezit. Carcuro onderschept slim de pass. Carcuro speelt de bal door. Barriga bereikt de bal nog maar net als eerste. Barriga draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Culés FC 47%, Serendipity 53%.
Culés FC - Serendipity 1:0

52e minuut.
Oreste kopt de bal weg. Saba rent richting de bal. Saba passt de bal zonder na te denken. Véliz rent richting de bal. Véliz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Torres geeft een hoge lob. Araneda geeft de bal voor. Daar is Carcuro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cardoso is nu in balbezit. Cardoso draait met de bal, schiet en ... Arismendi bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Culés FC - Serendipity 2:0

88e minuut.
Klungelig pakt Loyola de bal. Barriga rent richting de bal. Loyola bereikt de bal nog maar net als eerste. Barriga verovert de bal door een tackle van achteren. Barriga haalt uit met een fantastische trap. Arismendi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Culés FC - Serendipity 3:0

90e minuut.
Carcuro probeert naar een medespeler te passen. Chamorro is nu in balbezit. Chamorro passt de bal zonder na te denken. Carcuro heeft problemen om de bal te vangen. Carcuro passt de bal zonder na te denken.
GOOOAAAAAAL!!!
Culés FC - Serendipity 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Culés FC 36%, Serendipity 64%.
Culés FC - Serendipity 4:0