Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RivaL Viejos Estandartes
442 Tactiek 442 Primera
43% Balbezit 57%
65% Spel op eigen helft 35%
4 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
21.4 gemiddelde waardering 31.9
zwak Schieten goed
slecht Passen matig
waardeloos Verdedigen slecht


5e minuut.
De Gregorio is nu in balbezit. Aguirre onderschept slim de pass. Aguirre speelt de bal door. Ledezma is nu in balbezit. Ledezma haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Rain geeft de bal voor. Inworp. Aguirre met de inworp. Cornejo rent richting de bal. Cornejo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Pinedo geeft de bal voor. Cornejo probeert de bal met de borst te controleren. Ayavire begaat een overtreding. Cornejo raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Cornejo kan niet meer verder spelen. Urzúa komt het veld opgelopen. Guerrero zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Ledezma de bal. Ledezma haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Ayavire probeert naar een medespeler te passen. Ledezma heeft problemen om de bal te vangen. Ledezma passt de bal in één keer door. Urzúa is nu in balbezit. Urzúa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Huilcamán onderschept slim de pass. Huilcamán probeert naar een medespeler te passen. Acuña geeft een lange en hoge pass. Ledezma is nu in balbezit. Ledezma draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Pinedo probeert naar een medespeler te passen. Linda met een sublieme pass. Ledezma rent richting de bal. Ledezma haalt uit met een fantastische trap. Rain probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RivaL - Viejos Estandartes 0:1

36e minuut.
Santa María is nu in balbezit. Pinedo verovert de bal door een tackle van achteren. Pinedo geeft de bal voor. Ledezma controleert de bal met de borst. Ledezma probeert naar een medespeler te passen.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Aguirre met een snelle inworp. Urzúa bereikt de bal nog maar net als eerste. Urzúa passt de bal zonder na te denken. Ledezma rent richting de bal. Ledezma draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RivaL 65%, Viejos Estandartes 35%.
RivaL - Viejos Estandartes 0:1

50e minuut.
Norambuena met een snelle inworp. Guyot probeert de bal met de borst te controleren. Linda probeert naar een medespeler te passen. Ledezma bereikt de bal nog maar net als eerste. Ledezma probeert naar een medespeler te passen.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Ropa is nu in balbezit. Ropa geeft de bal voor. Linda kopt de bal weg. Ledezma bereikt de bal nog maar net als eerste. Ledezma draait met de bal, schiet en ... Espejo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Urzúa met een sublieme pass. Pinedo heeft problemen om de bal te vangen. Pinedo speelt de bal door. Ledezma is nu in balbezit. Ledezma schiet op doel. Espejo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Urzúa bereikt de bal nog maar net als eerste. Urzúa passt de bal met de wreef. Ledezma rent richting de bal. Ledezma draait met de bal, schiet en ... Espejo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
RivaL - Viejos Estandartes 0:2

71e minuut.
Norambuena geeft de bal voor. Luarte geeft een lange en hoge pass. Ledezma rent richting de bal. Ledezma draait met de bal, schiet en ... Espejo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RivaL - Viejos Estandartes 0:3

74e minuut.
Aguirre speelt de bal door. Urzúa rent richting de bal. Urzúa passt de bal in één keer door. Ledezma rent richting de bal. Ledezma schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Ledezma bereikt de bal nog maar net als eerste. Ledezma geeft een hoge lob. Huilcamán heeft problemen om de bal te vangen. Ledezma bereikt de bal nog maar net als eerste. Ledezma haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RivaL 65%, Viejos Estandartes 35%.
RivaL - Viejos Estandartes 0:3