Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KelteweFC Vicurena
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
40% Spel op eigen helft 60%
9 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 19.4
zwak Schieten slecht
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen zwak


7e minuut.
Alister passt de bal zonder na te denken. Vidaurre bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidaurren is nu in balbezit. Oviedo rent richting de bal. Oviedo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Fricke verovert de bal door een tackle van achteren. Fricke passt de bal met de wreef. Falcón bereikt de bal nog maar net als eerste. Falcón draait met de bal, schiet en ... Quiroga rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KelteweFC - Vicurena 0:1

13e minuut.
Telín speelt de bal door. Almendra is nu in balbezit. Quiroga begaat een overtreding. Quiroga krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Bello geeft een hoge lob. Bengolea probeert de bal aan de voet te houden. Quiroga is nu in balbezit. Quiroga haalt uit met een fantastische trap. Terzán probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Fricke geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Quiroga bereikt de bal nog maar net als eerste. Quiroga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KelteweFC - Vicurena 0:2

42e minuut.
Vidaurre speelt de bal door. Oviedo is nu in balbezit. Quiroga onderschept slim de pass. Quiroga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KelteweFC - Vicurena 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KelteweFC 40%, Vicurena 60%.
KelteweFC - Vicurena 0:3

65e minuut.
Oviedo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Letelier komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Fricke met een sublieme pass. Klungelig pakt Falcón de bal. Quiroga rent richting de bal. Falcón rent richting de bal. Falcón schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Almendra probeert de bal aan de voet te houden. Vidaurren is nu in balbezit. Letelier verovert de bal door een tackle van achteren. Vidaurre bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidaurre schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

78e minuut.
Madrigal speelt de bal door. Vidaurre rent richting de bal. Letelier bereikt de bal nog maar net als eerste. Letelier haalt uit met een fantastische trap. Losada probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Telín rent richting de bal. Almendra probeert de bal met de borst te controleren. Vidaurren rent richting de bal. Letelier rent richting de bal. Letelier schiet op doel. Muzzio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KelteweFC 40%, Vicurena 60%.
KelteweFC - Vicurena 0:3