Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MVCocaCola BOLITOS
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
51% Spel op eigen helft 49%
7 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
20.3 gemiddelde waardering 19.9
poor Schieten weak
weak Passen weak
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Chacana heeft problemen om de bal te vangen. Saviola bereikt de bal nog maar net als eerste. Hurtado tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hurtado krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Lee zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Caviedes is nu in balbezit. Caviedes passt de bal in één keer door. Acosta is nu in balbezit. Acosta haalt uit met een fantastische trap. Paal!

15e minuut.
Lee kopt de bal weg. Hurtado bereikt de bal nog maar net als eerste. Caviedes verovert de bal door een tackle van achteren. Giraldo is nu in balbezit. Giraldo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Cienfuegos bereikt de bal nog maar net als eerste. Obreque is nu in balbezit. Obreque passt de bal in één keer door. Hurtado bereikt de bal nog maar net als eerste. Hurtado haalt uit met een fantastische trap. Aravena probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Morandé bereikt de bal nog maar net als eerste. Morandé geeft de bal voor. Briceño kopt de bal weg. Acosta is nu in balbezit. Acosta haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MVCocaCola 43%, BOLITOS 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MVCocaCola - BOLITOS 0:0

59e minuut.
Briceño onderschept slim de pass. Briceño passt de bal met de wreef. Acosta rent richting de bal. Acosta haalt uit met een fantastische trap. Encina probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Keith passt de bal in één keer door. Acosta is nu in balbezit. Encina rent richting de bal. Acosta onderschept slim de pass. Acosta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MVCocaCola - BOLITOS 1:0

79e minuut.
Mena geeft de bal voor. Prado kopt de bal weg. Giraldo probeert naar een medespeler te passen. Hurtado is nu in balbezit. Hurtado schiet op doel. Aravena kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MVCocaCola 59%, BOLITOS 41%.
MVCocaCola - BOLITOS 1:0