Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rojas F.C puerto montt
433 Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
47% Spel op eigen helft 53%
7 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 19.3
unsatisfactory Schieten poor
hopeless Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Malbrán speelt de bal door. Carrizo bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrizo passt de bal met de wreef. Montt rent richting de bal. Montt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rojas F.C - puerto montt 1:0

7e minuut.
Labarca met een sublieme pass. Arancibia is nu in balbezit. Arancibia geeft de bal voor. Keith is nu in balbezit. Keith haalt uit met een fantastische trap. Cantattore probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Camacho onderschept slim de pass. Camacho speelt de bal door. Keith is nu in balbezit. Keith schiet op doel. Cantattore werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Rojas F.C - puerto montt 1:1

14e minuut.
Keith passt de bal in één keer door. Egaña bereikt de bal nog maar net als eerste. Egaña passt de bal in één keer door. Quilaqueo rent richting de bal. Quilaqueo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Belmar rent richting de bal. Belmar probeert naar een medespeler te passen. Keith bereikt de bal nog maar net als eerste. Keith draait met de bal, schiet en ... Tupper probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Malbrán bereikt de bal nog maar net als eerste. Malbrán geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Rojas F.C - puerto montt 1:2

31e minuut.
Bombal probeert de bal aan de voet te houden. Carrizo is nu in balbezit. Bilbao is nu in balbezit. Carrizo is nu in balbezit. Carrizo haalt uit met een fantastische trap. Delgado probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Egaña geeft een lange en hoge pass. Arancibia kopt de bal weg. Keith probeert de bal aan de voet te houden. Arancibia is nu in balbezit. Arancibia schiet op doel. Cantattore probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rojas F.C 45%, puerto montt 55%.
Rojas F.C - puerto montt 1:2

48e minuut.
Arancibia verovert de bal door een tackle van achteren. Arancibia probeert naar een medespeler te passen. Malbrán bereikt de bal nog maar net als eerste. Keith bereikt de bal nog maar net als eerste. Keith schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Camacho passt de bal met de wreef. Quilaqueo is nu in balbezit. Bombal rent richting de bal. Quilaqueo onderschept slim de pass. Quilaqueo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Egaña probeert de bal aan de voet te houden. Malbrán is nu in balbezit. Malbrán passt de bal met de wreef. Carrizo bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrizo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Rojas F.C - puerto montt 2:2

68e minuut.
Camacho probeert naar een medespeler te passen. Keith bereikt de bal nog maar net als eerste. Tupper is nu in balbezit. Keith onderschept slim de pass. Keith schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Camacho raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Hevia komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Malbrán bereikt de bal nog maar net als eerste. Malbrán geeft een hoge lob. Inworp. Belmar met de inworp. Quilaqueo met een sublieme pass.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Hevia heeft problemen om de bal te vangen. Montt bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hevia. Hevia krijgt een gele kaart. Montt raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Montt kan niet meer verder spelen. De Las Nieves komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Hevia bereikt de bal nog maar net als eerste. Malbrán verovert de bal door een tackle van achteren. Malbrán met een sublieme pass. De Las Nieves is nu in balbezit. De Las Nieves schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rojas F.C 48%, puerto montt 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rojas F.C - puerto montt 2:2