Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Viejos Estandartes Culés FC
442 Primera Tactiek Attack
52% Balbezit 48%
39% Spel op eigen helft 61%
21 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
35.4 gemiddelde waardering 22.2
redelijk Schieten zwak
redelijk Passen slecht
zwak Verdedigen matig


2e minuut.
Buitenspel voor Cardoso. Goede buitenspelval van de verdediging. Negrón maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Carcuro kopt de bal weg. Barriga bereikt de bal nog maar net als eerste. Barriga schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Oreste passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Cardoso de bal. Cardoso passt de bal met de wreef. Flández is nu in balbezit. Flández geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Honorato bereikt de bal nog maar net als eerste. Honorato probeert naar een medespeler te passen. Cornejo is nu in balbezit. Aguirre rent richting de bal. Aguirre probeert naar een medespeler te passen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Honorato kopt de bal weg. Ledezma probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Oreste de bal onder controle te krijgen. Cornejo rent richting de bal. Cornejo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Viejos Estandartes - Culés FC 1:0

17e minuut.
Luarte verovert de bal door een tackle van achteren. Luarte passt de bal in één keer door. Linda probeert naar een medespeler te passen. Ledezma rent richting de bal. Ledezma haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Guerrero verovert de bal door een tackle van achteren. Guerrero passt de bal in één keer door. Ledezma rent richting de bal. Ledezma haalt uit met een fantastische trap. Cabello maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Viejos Estandartes - Culés FC 2:0

21e minuut.
Klungelig pakt Cardoso de bal. Barriga is nu in balbezit. Honorato bereikt de bal nog maar net als eerste. Barriga verovert de bal door een tackle van achteren. Barriga schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Santelices bereikt de bal nog maar net als eerste. Honorato onderschept slim de pass. Honorato passt de bal met de wreef. Cornejo is nu in balbezit. Cornejo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Viejos Estandartes - Culés FC 3:0

32e minuut.
Oreste rent richting de bal. Guerrero onderschept slim de pass. Guerrero met een sublieme pass. Ledezma is nu in balbezit. Ledezma schiet op doel. Cabello probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Chamorro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ledezma rent richting de bal. Ledezma draait met de bal, schiet en ... Cabello maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Viejos Estandartes - Culés FC 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Viejos Estandartes 46%, Culés FC 54%.
Viejos Estandartes - Culés FC 4:0

46e minuut.
Chamorro geeft de bal voor. Inworp. Aguirre met de inworp. Cornejo is nu in balbezit. Cornejo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Santelices bereikt de bal nog maar net als eerste. Honorato onderschept slim de pass. Honorato met een sublieme pass. Cornejo rent richting de bal. Cornejo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Na een snelle pass probeert Oreste de bal onder controle te krijgen. Santelices is nu in balbezit. Santelices geeft een hoge lob. Flández is nu in balbezit. Flández geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Cabello trapt de bal weg. Linda kopt de bal weg. Ledezma bereikt de bal nog maar net als eerste. Ledezma draait met de bal, schiet en ... Cabello kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Guerrero bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerrero probeert naar een medespeler te passen. Aguirre speelt de bal door. Ledezma rent richting de bal. Ledezma haalt uit met een fantastische trap. Cabello kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Klungelig pakt Ledezma de bal. Cornejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cornejo haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Chamorro de bal onder controle te krijgen. Cabello maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Aguirre neemt de hoekschop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Viejos Estandartes - Culés FC 5:0

81e minuut.
Barriga passt de bal zonder na te denken. Inworp. Aguirre met de inworp. Cornejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cornejo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Santelices rent richting de bal. Guerrero onderschept slim de pass. Guerrero passt de bal met de wreef. Ledezma heeft problemen om de bal te vangen. Ledezma haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Linda geeft de bal voor. Duarte geeft een hoge lob. Linda kopt de bal weg. Ledezma bereikt de bal nog maar net als eerste. Ledezma haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Viejos Estandartes 32%, Culés FC 68%.
Viejos Estandartes - Culés FC 5:0