Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BOLITOS KelteweFC
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
48% Spel op eigen helft 52%
11 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 20.7
matig Schieten zwak
zwak Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


5e minuut.
Almendra geeft een hoge lob. Alister heeft problemen om de bal te vangen. Letelier probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Lucero de bal. Lucero draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Monsálvez geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ruiz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Letelier bereikt de bal nog maar net als eerste. Letelier schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Madrigal rent richting de bal. Giraldo is nu in balbezit. Giraldo passt de bal zonder na te denken. Lucero bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucero schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Alister met een snelle inworp. Letelier bereikt de bal nog maar net als eerste. Letelier speelt de bal door. Vidaurre rent richting de bal. Vidaurre schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Encina trapt de bal weg. Klungelig pakt Giraldo de bal. Letelier rent richting de bal. Letelier haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Giraldo heeft problemen om de bal te vangen. Madrigal bereikt de bal nog maar net als eerste. Madrigal geeft de bal voor. Vidaurre springt en kopt de bal. Alister kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Zavala rent richting de bal. Zavala passt de bal in één keer door. Giraldo rent richting de bal. Lucero rent richting de bal. Lucero schiet op doel. Di Gregorio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BOLITOS 50%, KelteweFC 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
BOLITOS - KelteweFC 0:0

72e minuut.
Almendra rent richting de bal. Obreque rent richting de bal. Obreque probeert naar een medespeler te passen. Lucero bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucero draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Terzán probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
BOLITOS - KelteweFC 1:0

77e minuut.
Zavala met de inworp. Giraldo is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Madrigal ... Strafschop! Giraldo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Giraldo neemt zijn aanloop.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BOLITOS 47%, KelteweFC 53%.
BOLITOS - KelteweFC 1:0