Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vicurena MVCocaCola
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
6 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 20.1
slecht Schieten slecht
zwak Passen zwak
zwak Verdedigen slecht


1e minuut.
Vidaurren bereikt de bal nog maar net als eerste. Acosta verovert de bal door een tackle van achteren. Briceño rent richting de bal. Acosta is nu in balbezit. Acosta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vicurena - MVCocaCola 0:1

8e minuut.
Domínguez speelt de bal door. Quiroga rent richting de bal. Saviola bereikt de bal nog maar net als eerste. Quiroga onderschept slim de pass. Quiroga schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Acosta rent richting de bal. Telín verovert de bal door een tackle van achteren. Telín met een sublieme pass. Quiroga is nu in balbezit. Quiroga schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Domínguez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ceredero rent richting de bal. Ceredero probeert naar een medespeler te passen. Acosta bereikt de bal nog maar net als eerste. Acosta draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Telín met een snelle inworp. Vidaurren bereikt de bal nog maar net als eerste. Briceño is nu in balbezit. Acosta rent richting de bal. Acosta draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vicurena 56%, MVCocaCola 44%.
Vicurena - MVCocaCola 0:1

50e minuut.
Telín raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Corvalán komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Vidaurren verovert de bal door een tackle van achteren. Ceredero onderschept slim de pass. Ceredero passt de bal met de wreef. Acosta is nu in balbezit. Acosta draait met de bal, schiet en ... Muzzio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Keith bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidaurren is nu in balbezit. Keith verovert de bal door een tackle van achteren. Keith geeft een lange en hoge pass. Daar is Losada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.

71e minuut.
Briceño rent richting de bal. Acosta bereikt de bal nog maar net als eerste. Falcón maakt een afschuwelijke overtreding. Falcón krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Fricke geeft de bal voor. Daar is Domínguez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Domínguez passt de bal in één keer door. Falcón rent richting de bal. Falcón schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Vicurena - MVCocaCola 1:1

83e minuut.
Torreblanco geeft de bal voor. Briceño probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Briceño passt de bal zonder na te denken. Acosta bereikt de bal nog maar net als eerste. Acosta schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

87e minuut.
Vidaurren geeft een hoge lob. Alvarado probeert de bal met de borst te controleren. Achondo onderschept slim de pass. Briceño rent richting de bal. Briceño draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vicurena 43%, MVCocaCola 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Vicurena - MVCocaCola 1:1