Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Deportes Gabriela Rojas F.C
Normal Tactiek 433
50% Balbezit 50%
39% Spel op eigen helft 61%
13 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 16.7
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen hopeloos
slecht Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Mora bereikt de bal nog maar net als eerste. Mora speelt de bal door. Tupper rent richting de bal. Jerez onderschept slim de pass. Jerez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Daar is Rendic, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zenteno rent richting de bal. Met opzet legt Bombal zijn tegenspeler op de grond. Bombal krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Undurraga verovert de bal door een tackle van achteren. Undurraga passt de bal zonder na te denken. Tupper is nu in balbezit. Jerez rent richting de bal. Jerez draait met de bal, schiet en ... Cantattore verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Carranza probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Carrizo rent richting de bal. Carrizo draait met de bal, schiet en ... De Las Nieves rent richting de bal. De Las Nieves geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Bombal met een sublieme pass. Mora bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrizo verovert de bal door een tackle van achteren. De Las Nieves rent richting de bal. De Las Nieves draait met de bal, schiet en ... Pavez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportes Gabriela 32%, Rojas F.C 68%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Deportes Gabriela - Rojas F.C 0:0

53e minuut.
Rendic probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Carrizo de bal. Cornez maakt een afschuwelijke overtreding. Cornez krijgt een gele kaart. Carrizo roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Carrizo kan niet meer verder spelen. Zelaya komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Jerez probeert naar een medespeler te passen. Zenteno rent richting de bal. Bombal is nu in balbezit. Jerez verovert de bal door een tackle van achteren. Jerez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportes Gabriela - Rojas F.C 1:0

60e minuut.
Rendic geeft de bal voor. Zelaya kopt de bal weg. Daar is Olate, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Las Nieves bereikt de bal nog maar net als eerste. De Las Nieves draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Malbrán krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Klungelig pakt Olate de bal. Olate speelt de bal door. Jerez is nu in balbezit. Jerez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Malbrán onderschept slim de pass. Malbrán speelt de bal door. Gutiérrez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutiérrez geeft een lange en hoge pass. Zelaya springt en kopt de bal. Pavez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Malbrán geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert De Las Nieves de bal onder controle te krijgen. Undurraga tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Undurraga krijgt een gele kaart.

79e minuut.
De Las Nieves bereikt de bal nog maar net als eerste. De Las Nieves draait met de bal, schiet en ... Mora probeert de bal aan de voet te houden. De Las Nieves bereikt de bal nog maar net als eerste. De Las Nieves schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportes Gabriela 47%, Rojas F.C 53%.
Deportes Gabriela - Rojas F.C 1:0