Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vicurena Serendipity
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 21.3
slecht Schieten zwak
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen slecht


12e minuut.
Olivares bereikt de bal nog maar net als eerste. Corvalán bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivares bereikt de bal nog maar net als eerste. Torres is nu in balbezit. Torres geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

13e minuut.
Quiroga passt de bal met de wreef. Saba rent richting de bal. Saba passt de bal met de wreef. Olivares rent richting de bal. Olivares schiet op doel. Paal!

18e minuut.
Quiroga rent richting de bal. Ñanculeo begaat een overtreding. Quiroga is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Corvalán met een snel genomen vrije trap. Quiroga springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Corvalán met een snelle inworp. Alvarado bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Torres. Torres krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Falcón verovert de bal door een tackle van achteren. Falcón passt de bal zonder na te denken. Quiroga bereikt de bal nog maar net als eerste. Quiroga schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vicurena 47%, Serendipity 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Vicurena - Serendipity 0:0

55e minuut.
Domínguez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Falcón bereikt de bal nog maar net als eerste. Falcón geeft een hoge lob. Loyola probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Quiroga is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Daar is Corvalán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Corvalán geeft een lange en hoge pass. Loyola bereikt de bal nog maar net als eerste. Falcón bereikt de bal nog maar net als eerste. Falcón schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Quiroga bereikt de bal nog maar net als eerste. Ñanculeo verovert de bal door een tackle van achteren. Falcón verovert de bal door een tackle van achteren. Quiroga is nu in balbezit. Quiroga draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Torreblanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivares bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Torreblanco. Torreblanco krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vicurena 58%, Serendipity 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Vicurena - Serendipity 0:0