Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BOLITOS Viejos Estandartes
Normal Tactiek 442 Primera
42% Balbezit 58%
65% Spel op eigen helft 35%
5 Doelpogingen 26
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 36.1
weak Schieten adequate
poor Passen adequate
poor Verdedigen average


5e minuut.
Peñafiel speelt de bal door. Honorato bereikt de bal nog maar net als eerste. Honorato probeert naar een medespeler te passen. Ledezma rent richting de bal. Ledezma haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Guerrero probeert naar een medespeler te passen. Aguirre is nu in balbezit. Aguirre passt de bal zonder na te denken. Ledezma is nu in balbezit. Ledezma schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Linda passt de bal met de wreef. Guerrero is nu in balbezit. Guerrero probeert naar een medespeler te passen. Ledezma rent richting de bal. Ledezma haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Honorato kan de bal niet met de borst controleren. Honorato probeert naar een medespeler te passen. Ledezma is nu in balbezit. Ledezma passt de bal zonder na te denken. Cornejo is nu in balbezit. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Cornejo rent richting de bal. Cornejo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BOLITOS - Viejos Estandartes 0:1

25e minuut.
Giraldo rent richting de bal. Acuña rent richting de bal. Hurtado verovert de bal door een tackle van achteren. Hurtado schiet op doel. Negrón werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
BOLITOS - Viejos Estandartes 1:1

35e minuut.
Ledezma bereikt de bal nog maar net als eerste. Ledezma passt de bal met de wreef. Cornejo is nu in balbezit. Cornejo draait met de bal, schiet en ... Bachelet probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BOLITOS - Viejos Estandartes 1:2

37e minuut.
Linda onderschept slim de pass. Linda geeft een lange en hoge pass. Cornejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ledezma rent richting de bal. Ledezma draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BOLITOS - Viejos Estandartes 1:3

39e minuut.
Obreque probeert naar een medespeler te passen. Ledezma rent richting de bal. Ledezma geeft een hoge lob. Cornejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cornejo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BOLITOS - Viejos Estandartes 1:4

42e minuut.
Cornejo geeft een hoge lob. Monsálvez heeft problemen om de bal te vangen. Ledezma bereikt de bal nog maar net als eerste. Ledezma schiet op doel. Bachelet probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BOLITOS 67%, Viejos Estandartes 33%.
BOLITOS - Viejos Estandartes 1:4

54e minuut.
Monsálvez probeert naar een medespeler te passen. Luarte rent richting de bal. Luarte passt de bal met de wreef. Daar is Cornejo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cornejo schiet op doel. Bachelet bokst de bal weg.

65e minuut.
Vidaurren rent richting de bal. Vidaurren geeft een hoge lob. Mena heeft problemen om de bal te vangen. Cornejo is nu in balbezit. Cornejo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Guerrero bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerrero passt de bal in één keer door. Aguirre bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguirre geeft een hoge lob. Ledezma maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Linda is nu in balbezit. Linda geeft de bal voor. Guerrero kopt de bal weg. Ledezma heeft problemen om de bal te vangen. Ledezma haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Aguirre rent richting de bal. Aguirre probeert naar een medespeler te passen. Cornejo rent richting de bal. Cornejo draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Mena de bal. Bachelet probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Encina kopt de bal weg. Honorato rent richting de bal. Honorato geeft een hoge lob. Ledezma rent richting de bal. Ledezma haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Negrón met een harde bal richting middenveld. Guerrero rent richting de bal. Guerrero met een sublieme pass. Ledezma is nu in balbezit. Ledezma schiet op doel. Bachelet verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BOLITOS 63%, Viejos Estandartes 37%.
BOLITOS - Viejos Estandartes 1:4