Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Culés FC puerto montt
Attack Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
40% Spel op eigen helft 60%
17 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.4 gemiddelde waardering 20.4
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
average Verdedigen poor


2e minuut.
Egaña met een sublieme pass. Quilaqueo bereikt de bal nog maar net als eerste. Oreste is nu in balbezit. Keith rent richting de bal. Keith draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Bulnes rent richting de bal. Correa bereikt de bal nog maar net als eerste. Correa passt de bal met de wreef. Keith is nu in balbezit. Keith schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Santelices met een sublieme pass. Barriga is nu in balbezit. Barriga probeert naar een medespeler te passen. Cardoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Cardoso schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Culés FC - puerto montt 1:0

14e minuut.
Carcuro bereikt de bal nog maar net als eerste. Carcuro passt de bal met de wreef. Cardoso is nu in balbezit. Cardoso geeft een hoge lob. Barriga springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Santelices bereikt de bal nog maar net als eerste. Arancibia verovert de bal door een tackle van achteren. Arancibia met een sublieme pass. Keith bereikt de bal nog maar net als eerste. Keith haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Daar is Vega, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barriga geeft een hoge lob. Daar is Serrano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cardoso rent richting de bal. Cardoso haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Culés FC - puerto montt 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Culés FC 52%, puerto montt 48%.
Culés FC - puerto montt 2:0

59e minuut.
Carcuro is nu in balbezit. Carcuro passt de bal zonder na te denken. Barriga is nu in balbezit. Barriga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Culés FC - puerto montt 3:0

70e minuut.
Oreste geeft een hoge lob. Carcuro rent richting de bal. Carcuro passt de bal zonder na te denken. Barriga is nu in balbezit. Barriga haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Barriga is nu in balbezit. Barriga draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

73e minuut.
Flández rent richting de bal. Flández schiet op doel. Barriga probeert de bal aan de voet te houden. Serrano bereikt de bal nog maar net als eerste. Serrano geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Duarte geeft de bal voor. Carcuro is nu in balbezit. Carcuro probeert naar een medespeler te passen. Barriga rent richting de bal. Barriga draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Barriga heeft problemen om de bal te vangen. Barriga haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Delgado trapt de bal weg van het doel. Santelices kopt de bal weg. Bilbao probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cardoso is nu in balbezit. Cardoso draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Culés FC 28%, puerto montt 72%.
Culés FC - puerto montt 3:0