Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RivaL Deportes Gabriela
442 Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.1 gemiddelde waardering 19.5
weak Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Corona probeert naar een medespeler te passen. Santa María bereikt de bal nog maar net als eerste. Zenteno begaat een overtreding. Zenteno krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Ayavire bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayavire passt de bal in één keer door. Santa María bereikt de bal nog maar net als eerste. Santa María draait met de bal, schiet en ... Carranza probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.

34e minuut.
Ayavire passt de bal in één keer door. Santa María rent richting de bal. Santa María speelt de bal door. Corona is nu in balbezit. Corona schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RivaL 56%, Deportes Gabriela 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
RivaL - Deportes Gabriela 0:0

48e minuut.
Undurraga speelt de bal door. Jerez is nu in balbezit. Ayavire is nu in balbezit. Jerez onderschept slim de pass. Jerez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Corona passt de bal met de wreef. Mora verovert de bal door een tackle van achteren. Huenchuleo geeft een lange en hoge pass. Jerez is nu in balbezit. Jerez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Gallardo kopt de bal weg. Daar is Espina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Espina probeert naar een medespeler te passen. Corona bereikt de bal nog maar net als eerste. Corona draait met de bal, schiet en ... Pavez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Carranza de bal. Santa María rent richting de bal. Santa María draait met de bal, schiet en ... Pavez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Carranza geeft een lange en hoge pass. Norambuena rent richting de bal. Norambuena geeft een hoge lob. Santa María is nu in balbezit. Santa María geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
De Gregorio rent richting de bal. De Gregorio geeft een lange en hoge pass. Carranza probeert de bal aan de voet te houden. Santa María bereikt de bal nog maar net als eerste. Santa María draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Olate rent richting de bal. Olate passt de bal zonder na te denken. Daar is Mora, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Corona rent richting de bal. Corona schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RivaL 55%, Deportes Gabriela 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
RivaL - Deportes Gabriela 0:0