Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
colocolo91 MVCocaCola
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 20.2
poor Schieten poor
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


5e minuut.
Jofré heeft problemen om de bal te vangen. Jofré probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Almarza de bal. Almarza geeft een lange en hoge pass. Pastel maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Cabero geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Morandé de bal onder controle te krijgen. Pastel is nu in balbezit. Pastel schiet op doel. Aravena maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Doeltrap. Romo trapt de bal weg van het doel. Almarza kopt de bal weg. Pastel rent richting de bal. Pastel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Achondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Achondo geeft een lange en hoge pass. Elgueta is nu in balbezit. Briceño is nu in balbezit. Briceño haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Almarza is nu in balbezit. Almarza speelt de bal door. Morandé rent richting de bal. Pastel verovert de bal door een tackle van achteren. Pastel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Guinolé met een sublieme pass. Elgueta is nu in balbezit. Pastel rent richting de bal. Pastel draait met de bal, schiet en ... Morandé probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
colocolo91 - MVCocaCola 1:0

43e minuut.
Na een snelle pass probeert Cabero de bal onder controle te krijgen. Briceño is nu in balbezit. Briceño passt de bal met de wreef. Acosta bereikt de bal nog maar net als eerste. Acosta schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: colocolo91 42%, MVCocaCola 58%.
colocolo91 - MVCocaCola 1:0

54e minuut.
Keith kopt de bal weg. Acosta is nu in balbezit. Acosta schiet op doel. Achondo springt en kopt de bal. Angosto probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
colocolo91 - MVCocaCola 1:1

77e minuut.
Almarza onderschept slim de pass. Saviola rent richting de bal. Briceño probeert naar een medespeler te passen. Acosta rent richting de bal. Acosta draait met de bal, schiet en ... Angosto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

86e minuut.
Guinolé geeft een lange en hoge pass. Pastel kopt de bal weg. Elgueta is nu in balbezit. Pastel bereikt de bal nog maar net als eerste. Pastel schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: colocolo91 58%, MVCocaCola 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
colocolo91 - MVCocaCola 1:1