Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Santiago City Kukarros FC
442 Tactiek 442
60% Balbezit 40%
41% Spel op eigen helft 59%
13 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
35.5 gemiddelde waardering 22.9
matig Schieten matig
matig Passen slecht
matig Verdedigen slecht


6e minuut.
Olivarí bereikt de bal nog maar net als eerste. Nieves verovert de bal door een tackle van achteren. Nieves geeft een lange en hoge pass. Rengifo rent richting de bal. Rengifo haalt uit met een fantastische trap. Sotomayor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Nieves speelt de bal door. Camus bereikt de bal nog maar net als eerste. Torrejón probeert naar een medespeler te passen. Guajardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Guajardo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Hinojosa geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Poncet met de inworp. Rengifo is nu in balbezit. Rengifo draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Santiago City - Kukarros FC 1:0

26e minuut.
Adaszek is nu in balbezit. Guaita is nu in balbezit. Adaszek maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Adaszek naar de kleedkamers voor een vroege douche.

28e minuut.
Guaita is nu in balbezit. Guaita met een sublieme pass. Nieves rent richting de bal. Artigas onderschept slim de pass. Artigas geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Santiago City 46%, Kukarros FC 54%.
Santiago City - Kukarros FC 1:0

47e minuut.
Olivarí passt de bal in één keer door. Inworp. Camus met de inworp. Sylla bereikt de bal nog maar net als eerste. Sylla geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Neira geeft de bal voor. Windsor bereikt de bal nog maar net als eerste. Windsor met een sublieme pass. Rengifo rent richting de bal. Rengifo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Ferrer rent richting de bal. Guajardo is nu in balbezit. Ferrer is nu in balbezit. Guajardo is nu in balbezit. Guajardo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Rengifo is nu in balbezit. Neira is nu in balbezit. Rengifo verovert de bal door een tackle van achteren. Rengifo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Kurzawa met een sublieme pass. Klungelig pakt Rengifo de bal. Kurzawa rent richting de bal. Kurzawa geeft de bal voor. Klungelig pakt Toledo de bal. Sotomayor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Klungelig pakt Benavides de bal. Benavides probeert naar een medespeler te passen. Windsor geeft een lange en hoge pass. Rengifo rent richting de bal. Rengifo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Santiago City 37%, Kukarros FC 63%.
Santiago City - Kukarros FC 1:0