Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
E4E FC Osorno
Normal Tactiek 433
51% Balbezit 49%
55% Spel op eigen helft 45%
5 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 18.2
zwak Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen zwak


12e minuut.
Bombal probeert naar een medespeler te passen. Tranamil bereikt de bal nog maar net als eerste. Vivanco rent richting de bal. Tranamil verovert de bal door een tackle van achteren. Tranamil schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Mendizábal geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Huenchuñir de bal onder controle te krijgen. Barahona bereikt de bal nog maar net als eerste. Barahona haalt uit met een fantastische trap. Iglesias werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
E4E FC - Osorno 0:1

24e minuut.
Bravo is nu in balbezit. Jaque rent richting de bal. Jaque met een sublieme pass. Barahona bereikt de bal nog maar net als eerste. Barahona haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Klungelig pakt Acuña de bal. Barahona bereikt de bal nog maar net als eerste. Barahona passt de bal in één keer door. Daar is Riba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Riba draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
E4E FC - Osorno 0:2

29e minuut.
Echazu geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Monzón zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Riba is nu in balbezit. Riba geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
E4E FC - Osorno 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: E4E FC 71%, Osorno 29%.
E4E FC - Osorno 0:3

58e minuut.
Ardiles bereikt de bal nog maar net als eerste. Acuña verovert de bal door een tackle van achteren. Acuña speelt de bal door. Riba is nu in balbezit. Riba draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
E4E FC - Osorno 0:4

61e minuut.
Vivanco geeft een lange en hoge pass. Riba kopt de bal weg. Echazu probeert de bal aan de voet te houden. Barahona bereikt de bal nog maar net als eerste. Barahona schiet op doel. Iglesias bokst de bal weg. Barahona bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Monzón zal de hoekschop nemen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Barahona is nu in balbezit. Barahona draait met de bal, schiet en ... Iglesias maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
E4E FC - Osorno 0:5

75e minuut.
Alves is nu in balbezit. Alves probeert naar een medespeler te passen. Mena bereikt de bal nog maar net als eerste. Mena schiet op doel. Chacón probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
E4E FC - Osorno 1:5

78e minuut.
Kairath verovert de bal door een tackle van achteren. Kairath speelt de bal door. Tranamil bereikt de bal nog maar net als eerste. Tranamil schiet op doel. Achondo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Chacón verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Monzón probeert de bal aan de voet te houden. Alves bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilar begaat een overtreding. Vilar krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Bulnes passt de bal in één keer door. Jaque is nu in balbezit. Jaque speelt de bal door. Mena bereikt de bal nog maar net als eerste. Mena schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: E4E FC 38%, Osorno 62%.
E4E FC - Osorno 1:5