Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PanPan FC Kukarros FC
Normal Tactiek 442
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
14 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 23.6
poor Schieten average
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


8e minuut.
Hinojosa is nu in balbezit. Marzo onderschept slim de pass. Oyarce rent richting de bal. Oyarce schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Videla bereikt de bal nog maar net als eerste. Guajardo maakt een afschuwelijke overtreding. Videla is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Fricke zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Marzo de bal. Oyarce bereikt de bal nog maar net als eerste. Oyarce schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Sotomayor kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Caravantes met een snelle inworp. Oyarce bereikt de bal nog maar net als eerste. Oyarce geeft een hoge lob. Faltín is nu in balbezit. Faltín draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Oyarce bereikt de bal nog maar net als eerste. Oyarce passt de bal zonder na te denken. Marzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Marzo draait met de bal, schiet en ... Sotomayor probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Videla passt de bal in één keer door. Oyarce is nu in balbezit. Marzo is nu in balbezit. Marzo haalt uit met een fantastische trap. Sotomayor probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
PanPan FC - Kukarros FC 1:0

28e minuut.
Ferrer rent richting de bal. Marzo onderschept slim de pass. Marzo passt de bal zonder na te denken. Guajardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Guajardo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Benavides bereikt de bal nog maar net als eerste. Oyarce onderschept slim de pass. Oyarce passt de bal met de wreef. Marzo rent richting de bal. Marzo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Toledo verovert de bal door een tackle van achteren. Toledo passt de bal met de wreef. Daar is Hinojosa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oyarce is nu in balbezit. Oyarce haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PanPan FC 35%, Kukarros FC 65%.
PanPan FC - Kukarros FC 1:0

48e minuut.
Guaita rent richting de bal. Ferrer is nu in balbezit. Ferrer met een sublieme pass. Olivarí rent richting de bal. Olivarí haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Toledo trapt de bal weg van het doel. Artigas kopt de bal weg. Fricke probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Olivarí onderschept slim de pass. Olivarí schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Quilaqueo bereikt de bal nog maar net als eerste. Quilaqueo geeft een lange en hoge pass. Toledo is nu in balbezit. Caravantes verovert de bal door een tackle van achteren. Caravantes schiet op doel. Sotomayor kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Artigas zal de hoekschop nemen. Ferrer rent richting de bal. Ferrer geeft een lange en hoge pass. Guajardo heeft problemen om de bal te vangen. Pailamilla probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Toledo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Nachar komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Videla passt de bal zonder na te denken. Guajardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Guajardo passt de bal in één keer door. Olivarí bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivarí schiet op doel. Pailamilla probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Velez onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Benavides neemt de hoekschop. Olivarí bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PanPan FC 60%, Kukarros FC 40%.
PanPan FC - Kukarros FC 1:0